Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon szerelmes belém. Ő mondta! De én meg nem akarok vele járni, mert most nem akarok kapcsolatot egy fiúval se. Amúgy meg jóba vagyok vele, mert barátok vagyunk. Nem akarom hogy nagyon meg sértődjön, ezért nem tudom pontosan mit mondjak neki! Már majdnem sírva könyörgött hogy járjak vele. Mit tegyek, hogy mondjam meg neki hogy nem akarok, úgy hogy ne sértődjön meg?2013. nov. 21. 14:28
1/4 anonim válasza:
Hát ha ennyire szeret téged,akkor nem igazán akarna a barátod maradni mert úgyis többet érez. (legalábbis mikor nekem azt mondták hogy legyünk barátok utána szóba se álltam vele) /szegény srác... :(
2/4 anonim válasza:
de szemét vagy!
tönkre teszed az életét... :D
am viccet félre téve,tuti nem akarsz tőle semmit? későbbiekben?
3/4 A kérdező kommentje:
Nem akarok tőle semmit, mert ő amúgy is cigarettázik, meg minden nap berúg szóval ezt az egész kapcsolatot mellőzném!
2013. nov. 21. 20:04
4/4 anonim válasza:
akkor mondd meg hogy állandóan részeg vagy, büdös a szád így nem akarok tőled semmit sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!