Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Csak a közeli családtagok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Csak a közeli családtagok előtt mutatkoztok bugyiban és melltartóban, vagy más is megláthat benneteket alsóneműben?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem mert ma úgy alakult, hogy a férjem munkatársa meglátott bugyi-melltartóban. A férjem szerint nem gáz. Szerintetek?

Ti mennyire vagytok szégyenlősek?

2013. nov. 16. 23:38
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Attól függ, melyik fehérneműmben. :)) Viccen kívül, én azért másképpen állok a fehérneműhöz, mint a bikinihez, de ha véletlenül így alakult, hogy meglátott, szerintem nem gond. Gondolom, nem végigtáncoltad benne a szobát.
2018. febr. 3. 00:06
 32/38 anonim ***** válasza:
Basszus, ez a kérdés idén lesz öt éves, a kérdező soha egyszer sem válaszolt, valószínűleg kamu a kérdés, és a kérdező egy unatkozó pasi, aki a válaszokra veri. De ha nem is kamu, ennyi idő alatt valószínűleg már úgyis elváltak. :X
2018. febr. 3. 06:44
 33/38 anonim ***** válasza:
Azért különbség van aközött, hogy valaki véletlenül meglát, és aközött hogy úgy “mutatkozok” elõtte (értsd: szándékosan mutogatom magam)
2018. máj. 22. 16:10
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Mit számít ez már 5 év után? Már el is felejtette. Vagy ennyire nem tudsz tullépni rajta? Amúgy meg nem érdekel ki lát meg nem vagyok szégyenlős.
2018. máj. 22. 16:11
 35/38 anonim ***** válasza:
Hát én csak a nudista strandon szégyellem magam bugyiban és melltartóban -oly annyira, hogy azonnal megszabadulok tőlük!
2018. aug. 16. 13:36
 36/38 anonim ***** válasza:
Sportolok, táncolok, át kell öltözni, nem para, hogy más is lát. Azért ritkán vagyok csak alsóneműben, de ha mégis úgy látnak meg, ez van.
2018. nov. 16. 15:38
 37/38 anonim ***** válasza:
Szerintem direkt így szervezte a férjed, hogy a kollega is megnézhessen, mielőtt bedob a közösbe. Lehet hogy hármasozni akar,csak még nem szólt. Erre nem gondoltál?
2020. jan. 9. 16:35
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Kapaszkodj meg. Az exem anyja RENDSZERESEN járkált meztelenül előttem és a közel 30 éves fia előtt minden nap. Még olyan is volt, hogy beült a wc-re és direkt tárva nyitva hagyta az ajtót. És ez nem vicc sajnos. Valakiben egyáltalán nincs szégyenérzet, valaki meg szégyellős, én is az vagyok, engem idegen ember(akár nő, akár pasi) ne nézegessen fehérneműben, engem úgy tanítottak, hogy még a saját apám előtt se öltözködjek, és ő sem vehetett le előttem még egy pólót sem, nevelőapámmal ugyanígy van.
2020. jan. 10. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!