Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Csak a közeli családtagok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Csak a közeli családtagok előtt mutatkoztok bugyiban és melltartóban, vagy más is megláthat benneteket alsóneműben?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem mert ma úgy alakult, hogy a férjem munkatársa meglátott bugyi-melltartóban. A férjem szerint nem gáz. Szerintetek?

Ti mennyire vagytok szégyenlősek?

2013. nov. 16. 23:38
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Bugyi melltartóban csak a párom előtt flangálok. Látott már ugy anya is zuhi után, amíg keresgéltem a ruhám, de zavart a helyzet.

Kicsit bizarr szori a tiéd, de helyzettől is függhet, azt hiszem.

Ha a párod szerint nem gond, akkor egy bajjal kevesebb. Ha a munkatársat soha nem látod többet, akkor tojd le a dolgot. Más esetben pedig figyeld hogyan viselkedik, zavarban van-e.

Szerintem ne hozd fel többet a témát előtte. Gondolom akkor nagyjából megbeszéltek. Elnézést kérés meg ilyesmi.

2016. ápr. 14. 21:11
 22/38 anonim ***** válasza:
53%
Nyugodj meg nem gáz engem is megláttak a férjem barátai jó párszor.
2016. aug. 8. 22:08
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Nők elött nem problémázok,férfi családtag,barát sem láthat.
2016. szept. 10. 19:14
 24/38 anonim ***** válasza:
79%
Azért strandon teljesen más lenne egy fehérneműs nő, mint egy bikinis.
2016. nov. 13. 11:11
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk eleve vétlen szituációkból történnek az ilyen esetek nem? Mit tudom én véletlen rád nyitott. Feltételezem hogy a pasi nem tudatosan törte rád az ajtót, mert kukkolni akar és te se azért voltál fehérneműben hogy a pali lássa mid van, ugye? Egy szimpla bocsánatkéréssel el szokták intézni az ilyesmit.
2017. jan. 27. 09:04
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

A bugyi-melltartó messze nem ugyanaz, mint a bikini.

A fehérneműgyártók gondosan ügyelnek rá, hogy a női fehérnemű csábos, szexuálisan vonzó legyen. A csipkék (nem tudom, miért) erős szexuális attribútumok. Ehhez járul még a tudat, hogy az alsónemű nem annak a szeme elé került, akinek készült. A leskelődés szintén erős szexuális töltést tartalmaz. Szóval idegenek elé nem való a bugyi-melltartó páros, mert akkor is kihívó, ha nincs mögötte ilyen szándéka a viselőjének.

2017. ápr. 8. 11:36
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Csak a párom előtt. De ha véletlen 35 fokban a saját lakosomban meglát valaki véletlen hiányos oltozekben, nem megyek a Dunanak.
2017. aug. 30. 23:48
 28/38 anonim ***** válasza:
4 év után marha fontos volt kiemelni.
2017. okt. 29. 23:14
 29/38 anonim ***** válasza:

Csak a párom előtt mászkálok bugyiban, melltartóban (vagy anélkül). Senki más előtt nem, családtagok előtt sem.

Láttam hogy valaki itt megjegyezte a "bikini-fehérnemű ugyanolyan" témát.

Nos ugyanannyit takar kb mind a kettő, DE mindkét ruhadarabnak más más érzelmeket kapcsolunk. A fehérneműt egy intim, bensőséges alkalomhoz fűzzük, amit a párunknak mutatunk meg. A bikinit pedig egy szimpla nyári ruhadarabnak gondolunk, amiben bárki láthat minket, hiszen arra való, hogy kicsit megmutassuk magunkat, de még sem olyan bensőségesen, mint azt ahogy a hálószobában tennénk.

2018. jan. 2. 22:54
 30/38 anonim ***** válasza:
Engem egyszer exem apja látott úgy. Hason feküdtem az ágyon, bugyi-melltartóban. Paplan alattam, esélyem sem volt magamra rántani, úgyhogy inkább maradtam hason, hogy minél kevesebb kényes terület látszódjon. De mai napig rosszul érint, ha eszembe jut, pedig tök természetesen viselkedett mindenki.
2018. febr. 2. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!