Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Csak a közeli családtagok előtt mutatkoztok bugyiban és melltartóban, vagy más is megláthat benneteket alsóneműben?
Csak azért kérdezem mert ma úgy alakult, hogy a férjem munkatársa meglátott bugyi-melltartóban. A férjem szerint nem gáz. Szerintetek?
Ti mennyire vagytok szégyenlősek?
Bugyi melltartóban csak a párom előtt flangálok. Látott már ugy anya is zuhi után, amíg keresgéltem a ruhám, de zavart a helyzet.
Kicsit bizarr szori a tiéd, de helyzettől is függhet, azt hiszem.
Ha a párod szerint nem gond, akkor egy bajjal kevesebb. Ha a munkatársat soha nem látod többet, akkor tojd le a dolgot. Más esetben pedig figyeld hogyan viselkedik, zavarban van-e.
Szerintem ne hozd fel többet a témát előtte. Gondolom akkor nagyjából megbeszéltek. Elnézést kérés meg ilyesmi.
A bugyi-melltartó messze nem ugyanaz, mint a bikini.
A fehérneműgyártók gondosan ügyelnek rá, hogy a női fehérnemű csábos, szexuálisan vonzó legyen. A csipkék (nem tudom, miért) erős szexuális attribútumok. Ehhez járul még a tudat, hogy az alsónemű nem annak a szeme elé került, akinek készült. A leskelődés szintén erős szexuális töltést tartalmaz. Szóval idegenek elé nem való a bugyi-melltartó páros, mert akkor is kihívó, ha nincs mögötte ilyen szándéka a viselőjének.
Csak a párom előtt mászkálok bugyiban, melltartóban (vagy anélkül). Senki más előtt nem, családtagok előtt sem.
Láttam hogy valaki itt megjegyezte a "bikini-fehérnemű ugyanolyan" témát.
Nos ugyanannyit takar kb mind a kettő, DE mindkét ruhadarabnak más más érzelmeket kapcsolunk. A fehérneműt egy intim, bensőséges alkalomhoz fűzzük, amit a párunknak mutatunk meg. A bikinit pedig egy szimpla nyári ruhadarabnak gondolunk, amiben bárki láthat minket, hiszen arra való, hogy kicsit megmutassuk magunkat, de még sem olyan bensőségesen, mint azt ahogy a hálószobában tennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!