Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Csak a közeli családtagok előtt mutatkoztok bugyiban és melltartóban, vagy más is megláthat benneteket alsóneműben?
Csak azért kérdezem mert ma úgy alakult, hogy a férjem munkatársa meglátott bugyi-melltartóban. A férjem szerint nem gáz. Szerintetek?
Ti mennyire vagytok szégyenlősek?
Szerintem nem stíröl senki, ott mindenki bikiniben van, miből gondolod, hogy pont téged nézeget mindenki.
Egyébként a kérdezőnek mondom, hogy a mai fiatal lányok fehérneműben fotózkodnak és rakják fel mindenféle nap szépe képnek. Ahhoz képest, hogy véletlenül meglátott valaki nem gáz egyáltalán.
Héééló!! :D
Fehérnemű is not equal bikini azért. ;) Bikinit nem akarja az ember letépni az ember lányáról. :D Fehérnemű szerintem azért nem ugyanaz a kategória. Plussz a strandon a paraszt is fecskében van :DDDDD
28/f
Direktben nem mutogatom magam alsóneműben, de nem problémázok azon, ha valaki meglát úgy, például ha rám nyit, mikor öltözködöm. Ezt látja a strandon is, az mivel másabb?
Nem vagyok elégedett a testemmel, de nem vagyok szégyellős. Szaunáztam már meztelenül is, amikor másokon sem volt semmilyen ruha. De ha mindenki fel-, és csak én lennék alulöltözve, az nagyon kínos lenne. A körülményektől, a szituációtól függ az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!