Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítettek ebben? Nagyon stresszes és kétségbe vagyok esve miatta!
Mindjárt itt a december és jön vizsga időszak, evvel nincs is baj, csak annyi hogy nagyon félek a számviteltől mert az egy tantárgy nem az erősségem, és nem szeretnék megbukni és csak ez az egy tantárgy miatt csúszni 1 évet (idő miatt sem és a pénz miatt sem)
Valaki tudna ajánlani valami jó puska módszert, lehetőleg olyat aminek a lebukási esélye kicsi? (nem akarom kitegyenek a suliból)
Így van! Igazad van megjátszom magam nincsenek barátaim arra vágyóm kihasználjál!
Igen nyuszifülen kiakadtam mert ez sokat jelent nekem...
Orálisos dolgon nem akadtam ki mert ha eddig nem tűnt fel nem veszlek komolyan pluszban azt is tudom köztünk SOHA az életben semmi ilyesmi nem lesz szóval ilyen hülyeségen fölösleges kiakadnom...
Annyit mond el nekem hogy az előbb azt írtad hogy eljátszom hogy vannak barátaim, mondattal arrébb hogy azért nem akadtam ki mert ez nálam megszokott..
2 üti egymást nem gondolod? Mondjuk egy jó képességű emberkétől vagy esetleg egy állatól nem várom hogy megértse!
"Én mindenben biztos vagyok, te meg egy kihasználásra vágyó kis idióta! Meg ahelyett, hogy játszod a ki ha én nem és nekem annyi barátom van önérzetbu-zi pitsát, már rég felkészülhettél volna a számvitel vizsgádra,"
Most már kezdesz idegesíteni szóval ne írj ide többet menjél aludni vénemberek ilyenkor már alszanak
Oké nyuszifül! Ezt azért még hallgasd meg! http://www.youtube.com/watch?v=aGvGQBdzY2k
De egyébként nem a "barátaidra" írtam, hogy megjátszod hogy vannak, hanem rád, hogy te játszod meg magad! Szövegértés elégtelen! És ki fognak tenni a suliból, hacsak nem cirmantasz, más lehetőséged úgy sincs! Jó éjt nyuszifül...
ÜDVÖZLÖM ANYUKÁDAT! HOGY VAN?
NE HÍVJÁL NYUSZIFÜLNEK HOGY LEHET VALAKI ENNYIRE RETARDÁLT PROLI GYÖKÉR????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Annyira UNDORÍTÓ vagy!!!!!!!!!!!
Ne mond meg nekem hogy mikor menjek aludni!!!
Nekem soha senki nem mondja meg hogy mit csináljak mindig azt csinálom amit én akarok, ne hogy már TE mond meg hogy mikor menjek aludni!!!!!
"Most már kezdesz idegesíteni szóval ne írj ide többet menjél aludni vénemberek ilyenkor már alszanak"
Miért, te megmondhatod nekem fogyaték? Ideges vagy? Mert az jó...:DDDDDDDDDD Meg fogsz bukni!
Megbukik és akkor mi van??????????????????????
Semmi!
Igen én megmondhatom főleg úgy hogy az én kérdésemre írogatsz hülyeségeket!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!