Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítettek ebben? Nagyon stresszes és kétségbe vagyok esve miatta!
Mindjárt itt a december és jön vizsga időszak, evvel nincs is baj, csak annyi hogy nagyon félek a számviteltől mert az egy tantárgy nem az erősségem, és nem szeretnék megbukni és csak ez az egy tantárgy miatt csúszni 1 évet (idő miatt sem és a pénz miatt sem)
Valaki tudna ajánlani valami jó puska módszert, lehetőleg olyat aminek a lebukási esélye kicsi? (nem akarom kitegyenek a suliból)
Igen ez Magyarország ahol általában az 1 főre jutó bunkók száma 2!
Kár hogy ez nálad szám 2-nél feljebb van... :(
Mint írtam ha lesz időm sajnálnak!
"Igen ez Magyarország ahol általában az 1 főre jutó bunkók száma 2!
Kár hogy ez nálad szám 2-nél feljebb van... :(
Mint írtam ha lesz időm sajnálnak!"
Tudom, hogy következő beszólásod a gépelési hibák lesznek, de bízok abban hogy az sok eszeddel így is megérted! :))
Igen dagadt és ronda vagyok! :DDD
Te szeretnél olyan dagadt ronda nőt, mint én! Csak kár hogy álmodban se fog összejönni! (még egy ok amiért sajnállak)
Számlatüköre visszatérve ez az életedet tükrözi 2???
Mert az én életem hajszál híján tökéletes?
Nem csak bunkó vagy hanem hímsoviniszta is?
ez szomorú? :/
Nem lehet hogy azért utálod a nőket mert egynek se kellesz?
Csak azért kérdezem mert szinte csak fiú barátaim vannak és ahogy ismerem őket egyik sem utálja a nőket... :)))
Igaz ők bárkit megkapnak szóval nem is lenne rá okuk!
"És igen, hímsoviniszta vagyok, mert megtehetem! És pont az ilyen elkényeztetett "nőket" kerülöm el, mint te és leköpöm lenézem őket! "
Még jó hogy nem fiúk nagy része nem ilyen mint te! :))
Egy kicsit bajban lennék! :DDD
Miért érzed magad felsőbb rendűnek egy nőnél?
Miközben nők nélkül sehol nem vagyok! Szimpla megfázásból olyan tragédiát csináltok! :/ Mi lenne ha menstruálnátok vagy szülnétek? Annyira lusták vagytok hogy egy szendvicset nem vagytok képesek megcsinálni magatoktól... Pedig dolgozunk valaki mellette iskolába jár, főz, moss, takarít, és némelyik gyereket nevel közben. Ti nektek mi dolgotok van azon kívül hogy elmentek dolgozni? Semmi!
Keress utána nincsen szükség férfiakra, tudomány annyira fejlett hogy gyerekhez már nem is kell férfi!
Miért kell köpködni? Nem értem.
Azért szükség van férfiakra is, még a modern tudományok mellett is.
Kiváncsi vagyok egy olyan világra, amikor egy nő cserél váltót egy 12 tonnás kamionon, vagy épp 14 órát húz le egy hegesztőüzemben (férfiak nélkül sem állhatna meg az élet).
Nem kell lenézni amiatt a férfiakat, mert a kemény fizikai munka kikészíti őket.
Mindenesetre ez megint általánosítás, én speciel sütök-főzök munka mellett úgy, hogy 3 földrészre kell fejleszeni, koordinálni dolgokat, mosok, takarítok, igaz, tanulnom nem kell, azt már befejeztem jóideje.
Szóval nem kell felülértékelni sem a nőket, sem a férfiakat, nincs két egyforma ember, hogy sémát lehessen rájuk húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!