Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítettek ebben? Nagyon stresszes és kétségbe vagyok esve miatta!
Mindjárt itt a december és jön vizsga időszak, evvel nincs is baj, csak annyi hogy nagyon félek a számviteltől mert az egy tantárgy nem az erősségem, és nem szeretnék megbukni és csak ez az egy tantárgy miatt csúszni 1 évet (idő miatt sem és a pénz miatt sem)
Valaki tudna ajánlani valami jó puska módszert, lehetőleg olyat aminek a lebukási esélye kicsi? (nem akarom kitegyenek a suliból)
Az lehet hogy én megbukom! Legrosszabb esetben csúszok egy félévet
De az is biztos hogy te a jobb kezeddel fogsz megöregedni...
Vagy bal kezes vagy?
Retardált hímsoviniszti azért ilyen mert a nők körében nem népszerű azért utálod őket!
Nincs olyan nő aki komoly kapcsolati szándékkal akarna tőled valamit... (ha van ilyen kivételesen az ritka hülye ha egy ilyen prosztó állattal akar együtt élni)
Én ugyan úgy alszom, ha egyedül öregedsz meg vagy sem!
Akkor csak azt a szegény nőt sajnálnám (feltéve ha nőket szereted mert hímsoviniszták nagy része bi vagy meleg) akinek ilyennel emberrel kell leélnie az életét, mint te...
Lássuk be ritka egyed vagy!
"De azért engem is lecirmantanál, ha nem tudnád ki vagyok mi?"
Téged biztos hogy nem ha utolsó férfi lennél földön (ami szerencsére nem így van) akkor se kellenél inkább végig szenvedném az életemet mint hogy veled...
Téged biztos hogy nem mert sötét vagy, bunkó, öreg és csúnya,...
Ne hívj nyuszifül mert te ahhoz édes kevés vagy hogy így hívj engem!
Igen azt hittem hogy 13 éves vagy mert olyan szinten vagy, utána írtad hogy te a számvitellel foglalkoztál amikor én tervben se voltam ebből leszűrtem hogy akkor vén vagy!
És nem reménykedj téged biztos hogy nem, te leírtak alapján édes kevés vagy! :)) Jó szórakozást kezeddel te kaszanova! :DD
"Pedig vannak olyan nők, akiknek bejön ez a stílus, és szerintem neked is, mert egyszerűen nem tudsz leszakadni rólam! "
Szép álom! :))
Nem azért válaszolók minden hülyeségedre mert nem tudok leszakadni rólad hanem azért mert rettenetesen unatkozom SZOMBAT este ilyen sincsen sokszor, de mielőtt valami megjegyzést tennél ma azért vagyok itthon mert be van dagadva a mandulám és én nem vagyok olyan rosszindulatú, mint te hogy mások fertőzzek...
Mielőtt megkérdezed miért éppen veled beszélgetek azért mert facen nincsen fent ilyenkor senki normális ember mert nekik eszük van és buliznak! Írtad sok pénzed van vegyél egy lány sarokról ő örömmel kielégít téged orálisan anélkül hogy rosszul lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!