Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen azt írtam az exemnek, hogy kefélni szeretnék vele, de elutasított. Ezek után mit tegyek, hogyan viselkedjek vele?
Nem tudom. Vele egy kezemen meg tudnám számolni hányszor volt igazán jó a szex. Csak épp ő volt "kéznél".
De a szexre vísszatérve, az alap természetemen nyilván nem változtat. :) De jó lenne. Csak félek, hogy mégjobban fogom kívánni.
És mi a helyzet másokkal?
Tudom, baba mellett nehéz pasizni járni, de valaki az ismeretségi körből nem tetszik? Esetleg rendelsz egy pizzát mindegy milyen feltéttel, csak azt kéred, hogy az a jókép srác hozza ki, akinek már a múltkor is legszívesebben természetben fizettél volna. :)
Szoktam pizzát rendelni, de 5-ből csak egyszer jött helyes srác. :)
Ismerősi kör, na igen.. elég szegényes, a kínálat meg.. az méginkább.
Gyerekkel nem nagyon érdeklődnek irántam egyébként sem. Volt egy srác, akit elutasítottam, és a létezését is letagadtam az exem miatt. Azóta csak egyszer beszéltünk. De képes volt Amerikába menni, hogy elfelejtsen, úgyhogy jobb, ha őt inkább hagyom.
Ilyenkor szokták mondani, hogy forgatókönyvet kellene írnod.
Kicsit el is kanyarodtunk az eredeti témától. Ex feltűnt azóta?
Egyébként meg nem kellene szégyelned, hogy szexre vágysz, normális dolog, maszturbálással nem telhet el a fiatalkorod. Mennyi idős vagy amúgy?
Szóval csak bátran, ha újra találkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!