Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Részegen azt írtam az exemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen azt írtam az exemnek, hogy kefélni szeretnék vele, de elutasított. Ezek után mit tegyek, hogyan viselkedjek vele?

Figyelt kérdés

2013. nov. 16. 20:48
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Vele egy kezemen meg tudnám számolni hányszor volt igazán jó a szex. Csak épp ő volt "kéznél".

De a szexre vísszatérve, az alap természetemen nyilván nem változtat. :) De jó lenne. Csak félek, hogy mégjobban fogom kívánni.

2013. nov. 17. 07:30
 32/38 anonim ***** válasza:

És mi a helyzet másokkal?

Tudom, baba mellett nehéz pasizni járni, de valaki az ismeretségi körből nem tetszik? Esetleg rendelsz egy pizzát mindegy milyen feltéttel, csak azt kéred, hogy az a jókép srác hozza ki, akinek már a múltkor is legszívesebben természetben fizettél volna. :)

2013. nov. 17. 14:00
 33/38 A kérdező kommentje:

Szoktam pizzát rendelni, de 5-ből csak egyszer jött helyes srác. :)

Ismerősi kör, na igen.. elég szegényes, a kínálat meg.. az méginkább.

Gyerekkel nem nagyon érdeklődnek irántam egyébként sem. Volt egy srác, akit elutasítottam, és a létezését is letagadtam az exem miatt. Azóta csak egyszer beszéltünk. De képes volt Amerikába menni, hogy elfelejtsen, úgyhogy jobb, ha őt inkább hagyom.

2013. nov. 17. 15:20
 34/38 anonim ***** válasza:
Miért utasítottad el a srácot? És főleg hogy, ha ilyen messze szaladt előled.
2013. nov. 18. 00:12
 35/38 A kérdező kommentje:
Az bonyolult ügy volt. Régen nagy szerelem volt köztünk, és egy másik srác közt, de az a fiú balesetben meghalt, és aztán egy ideig kerültük egymást, nem találkoztunk. Mire megint jött, én már mással voltam. Kamu facebookról irkált is néha az exemnek, de én is elkértem a jelszót, és különben sem látta még egy ismerősöm sem, legalább is úgy, hogy tudták volna ki ő, szóval gond nélkül letagadhattam. Mondtam neki, hogy nem lehet már több köztünk barátságnál, de a barát szerepet csak rövid ideig bírta, főleg hogy tudta, hogy szeretem még. Hogy is felejthettem volna el, hiszen ő volt az a srác, akivel olyan hevesen csókolóztunk, hogy beestünk az asztal alá :D Viszont folyton egymás eszébe juttatjuk azt a másik fiút, vele volt teljes a dolog. Néha még el is sírtuk magunkat attól, hogy a másikra néztünk, vagy megöleltük egymást. Nekem ez nem kellett. Aztán kapott egy állásajánlatot egy barát barátjának a cégénél Amerikában, és elfogadta. Előlem menekült tulajdonképpen, de jó is neki ott. Egy évben 2 max. 3 alkalommal haza jön, olyankor megkeres, és beszélgetünk, filmezünk, főzünk, ilyesmi, de azt mondja jó neki ott, és szerintem már nem is annyira hiányzok neki, mikor nincs itt.
2013. nov. 18. 07:58
 36/38 anonim ***** válasza:

Ilyenkor szokták mondani, hogy forgatókönyvet kellene írnod.

Kicsit el is kanyarodtunk az eredeti témától. Ex feltűnt azóta?

Egyébként meg nem kellene szégyelned, hogy szexre vágysz, normális dolog, maszturbálással nem telhet el a fiatalkorod. Mennyi idős vagy amúgy?

Szóval csak bátran, ha újra találkoztok.

2013. nov. 18. 19:14
 37/38 A kérdező kommentje:
Tegnap is meg ma is találkoztunk, de nem került szóba a dolog.
2013. nov. 18. 20:43
 38/38 anonim ***** válasza:
Akkor ennyi, probléma letudva?
2013. nov. 18. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!