Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen azt írtam az exemnek, hogy kefélni szeretnék vele, de elutasított. Ezek után mit tegyek, hogyan viselkedjek vele?
Túlaggódod egyébként
Ő tudja, hogy egy primadonna vagy, és egy pasi számtalanszor bepróbálkozik így vagy úgy egy dugásra élete során és sokszor sajnos nem jön össze, mégsem akarunk Ausztráliába költözni miatta.
Lehet, ha sokáig csinálod még a cirkuszt megdugégül, hátha attól lenyugszol :D
Mert vannak számomra bosszantó dolgai. Tett pár dolgot, amit nem tudok neki megbocsátani. Elszállt részemről a rózsaszín köd.
És mert "piszkálom" . Megjegyzem, ha nem szeretném, nem érdekelne, tehát lekakilnám magasról. Nem tudjuk normálisan megbeszélni a dolgokat. Nem vesz komolyan. Mit tudom én.
Mondogatta még néha, hogy szeret, de nem éreztem. Úgy éreztem van valakije, vagy nem konkrét valaki, csak csajok, de nem biztos. Ismertem már annyira, hogy így viselkedik lelépés előtt. Éreztem mikor baja volt. Nem beszélt róla, szóval ráhagytam, nem aggódtam. Már jó ideje semmi nem volt az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!