Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen azt írtam az exemnek, hogy kefélni szeretnék vele, de elutasított. Ezek után mit tegyek, hogyan viselkedjek vele?
3-as oké :)
Majd kimagyarázom valahogy.
Csak az a ciki, hogy tényleg nagyon kívánom.
3 hónapig nem kívántam a szexet, aztán megjött, most meg ki vagyok éhezve. Annyira feszült vagyok a kielégítetlenségtől, hogy múlt héten mikor jött, pont sírtam, aztán dühös lettem, megpofoztam, húztam a haját, és összekarmoltam (stb.). Aztán két napra rá ittam, irkáltam neki facebookon, és kicsúszott. Persze hallani sem akart a dologról, talán rólam sem.
Azóta nem láttam, de annyira GÁZ.
Whááá... na jó mindegy. Majd pókerarcot vágok, és ha nem említi, nem mondok semmit.
Először is ne igyál, ha szoptatsz.
Másrészt, ha esetleg mégis benne lenne, akkor legalább szexelsz.
Amúgy meg megmondod neki, hogy kívánós voltál, és rá gondoltál, mert vele jó volt régen, meg blablabla, kicsit lehetnél vele kedves azután, h a múltkor megtépted.
Esti utolsó szoptatás előtt 2 cl-t ittam, a többit utána.
De jó, oké, rendes leszek vele. Megbeszélem vele a dolgokat.
De te jóságos Isten.. ha jön, a cipőjére sem merek majd ránézni. :(
Oké, oké, majd összeszedem a bátorságom valahogy.
Egyébként változatlanul bolond vagyok mindig. Csak hol pozitív, hol negatív értelemben. Hajlamos vagyok teátrálisan viselkedni.
De a baj köztünk a rossz kommunikáció. Sose mondunk meg egymásnak semmit, nem bírjuk megbeszélni a dolgokat. Most aztán megmondtam. :(
:D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!