Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked hány olyan ismerősöd van a Facebookon, vagy más közösségi oldalon, akivel valaha intim kapcsolatban voltál?
Figyelt kérdés
Fontosnak tartod, hogy megőrizd őket? Értékesek az emlékeid? Vagy szégyelled, titkolod őket mások előtt?2013. nov. 13. 22:27
11/15 anonim válasza:
Nem tartom különösebben fontosnak az emlékeim, de a facebookon az az ismerősöm, akit ismerek, és akivel intim kapcsolatom volt, azt ismerem. Elég jól :D
Azt nem teregetem ki, hogy milyen kapcsolatban álltunk. Nem szégyellem vagy titkolom, egyszerűen nem tartozik mindenkire.
12/15 A kérdező kommentje:
Milyen volt "férgekkel" nemi életet élni? :o((((
2013. nov. 13. 22:55
13/15 anonim válasza:
Egy sincs,szarok már rájuk,és nem szégyenlem a múltam,csak nem érdekel.A jelenben élek.És nem volt olyan,a múltban akire most a jelenemben kíváncsi lennék.De ennek ellenére azt is elfogadom ha más valaki nem igy érez és jóban van az exével,vagy akár mindegyikkel.Mindenki úgy él ahogy neki jó.
14/15 anonim válasza:
Sajnos csak a szakitas utan tudtam meg, h fergek. Illetve konkretan egy.
Amikor mindennek elmondott a hatam mogott, mikor meg egyutt voltunk, a szemembe meg jopofizott, es raadasul meg is csalt. Szerinted kivancsi vagyok ra? Nem szeretnem latni sem. Ezert toroltem.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm 14-es, értem!
2013. nov. 13. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!