Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Japánban találnák párt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Japánban találnák párt?

Figyelt kérdés

23/L

Nem olyan rég diplomáztam és kifogok költözni japánba az egyik ismerősömmel. Ott keresünk munkát.

Tudok japánul de egy kicsit még fejlődnöm kell benne. Japánba tudok párt találni?

2013. nov. 12. 17:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
50%
Ahhoz, hogy megtanulj egy idegen nyelvet, először az anyanyelvedet kell megtanulni. Feltételes mód, E/1., alanyi ragozás esetén, az igei személyrag hangrendtől függetlenül -nék.
2013. nov. 12. 17:17
 12/29 anonim ***** válasza:
52%
"elgépeltem" a diplomát búcsúba lőtted? :D
2013. nov. 12. 17:18
 13/29 A kérdező kommentje:
Basszus tudom képzeld el csak most nem éppen a helyesírásra figyeltem.... most nem tudom ezért miért kell állandóan piszkálni. Nem ez volt a kérdés, inkább ne is írj semmit.
2013. nov. 12. 17:18
 14/29 anonim ***** válasza:
Mindenkepp jobban jarsz mint Magyarorszaggal. Nezd meg mennyi idiota van itt is, latod csak jobban jarsz. A japan ferfiak eleg felenkek es visszahuzodoak nok teren, ha ez nem zavar akkor siman talalhatsz. Ja es joval kisebb a farkuk is, bar gondolom ez neked nem lenne problema.
2013. nov. 12. 17:19
 15/29 A kérdező kommentje:
Csak úgy felvilágosítlak, diploma nem a helyesíráson múlik. És már mondtam vagyis írtam, hogy nem nagyon figyeltem oda, nem tudom ezért miért kell baszogatni.
2013. nov. 12. 17:20
 16/29 A kérdező kommentje:
Engem az nem nagyon érdekel, hogy mekkora a farkuk, szerintem nem az számít.
2013. nov. 12. 17:21
 17/29 anonim ***** válasza:
Ápolatlan japán férfi lesz elég.
2013. nov. 12. 17:22
 18/29 anonim ***** válasza:
Kicsi a pötsük és betegesen perverzek.
2013. nov. 12. 17:22
 19/29 anonim ***** válasza:
89%

Még mindig viszonylag zárt társadalom, de már nem ritkák a vegyes házasságok, ráadásul sok külföldi él Japánban, tehát lehetséges, hogy találsz párt magadnak (de az is, hogy nem).

"jaj istenem, mert véletlenül elgépeltem egyetlen egy szót"

Nem csak egy "elgépelés" található a 3 sorodban.

Nem ártana átnézni az igekötők írásának szabályait, a vesszőhasználatot összetett mondatoknál, a tulajdonnevek (országnevek) helyesírását, illetve a helyragok használatát is. Valamint még a szép fogalmazásra is gyúrhatnál kicsit.

De lehet csak én vagyok ilyen kötekedős.

2013. nov. 12. 17:26
 20/29 anonim ***** válasza:

A nagy japántanulás közben nem tanultál semmit a kultúrájukról illetve a kinti lehetőségekről?

Gaijin vagy és az is maradsz örök életedben. Akkor is, ha 30 évet élsz kint.

Munkát pedig turistavízummal NEM vállalhatsz.

Munkavállalási vízumot pedig csak úgy kaphatsz, ha eleve megvan a cég, ahová dolgozni mégy.

2013. nov. 12. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!