Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Japánban találnák párt?
23/L
Nem olyan rég diplomáztam és kifogok költözni japánba az egyik ismerősömmel. Ott keresünk munkát.
Tudok japánul de egy kicsit még fejlődnöm kell benne. Japánba tudok párt találni?
Még mindig viszonylag zárt társadalom, de már nem ritkák a vegyes házasságok, ráadásul sok külföldi él Japánban, tehát lehetséges, hogy találsz párt magadnak (de az is, hogy nem).
"jaj istenem, mert véletlenül elgépeltem egyetlen egy szót"
Nem csak egy "elgépelés" található a 3 sorodban.
Nem ártana átnézni az igekötők írásának szabályait, a vesszőhasználatot összetett mondatoknál, a tulajdonnevek (országnevek) helyesírását, illetve a helyragok használatát is. Valamint még a szép fogalmazásra is gyúrhatnál kicsit.
De lehet csak én vagyok ilyen kötekedős.
A nagy japántanulás közben nem tanultál semmit a kultúrájukról illetve a kinti lehetőségekről?
Gaijin vagy és az is maradsz örök életedben. Akkor is, ha 30 évet élsz kint.
Munkát pedig turistavízummal NEM vállalhatsz.
Munkavállalási vízumot pedig csak úgy kaphatsz, ha eleve megvan a cég, ahová dolgozni mégy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!