Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Japánban találnák párt?
Figyelt kérdés
23/L
Nem olyan rég diplomáztam és kifogok költözni japánba az egyik ismerősömmel. Ott keresünk munkát.
Tudok japánul de egy kicsit még fejlődnöm kell benne. Japánba tudok párt találni?
2013. nov. 12. 17:11
1/29 anonim válasza:
Miért ne tudnál? Csak gyúrj még a nyelvre.
2/29 anonim válasza:
Ezt mi honnan tudjuk? Biztos tudsz.
3/29 anonim válasza:
ameddig nák, nem nék addig biztos nem....
4/29 A kérdező kommentje:
ők nem ítélnek el mert nem japán vagyok?
2013. nov. 12. 17:14
5/29 anonim válasza:
Találnák?Először az anyanyelvedet tanuld meg, aztán kezdhetsz japánul.
6/29 A kérdező kommentje:
basszus tényleg rosszul írtam:D bocs
2013. nov. 12. 17:15
9/29 A kérdező kommentje:
jaj istenem, mert véletlenül elgépeltem egyetlen egy szót most azért kössetek belém......
2013. nov. 12. 17:15
10/29 anonim válasza:
Mellesleg nem tudom minek mész ki egy olyan gyalázatos helyre, mint Japán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!