Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem érdeklődik irántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem érdeklődik irántam senki? (kép)

Figyelt kérdés

Kedves vagyok másokkal,mindenkit meghallgatok és szívesen segítek.Szinte minden témához hozzá tudok szólni,elég beszédes vagyok.Persze van pár rossz tulajdonjogom,de szerintem nálam 100x rosszabb embereknek is van párjuk(és hozzá teszem normális párjuk!)

Mégsem találom az igazit...de még csak meg sem szólítanak SENKI

Már azon gondolkozom.hogy talán nem tetszek senkinek...ronda a külsőm?? [link]

18/L

2013. nov. 10. 20:38
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Na ezt szépen leIram :) Mindenkinek köszönöm még egyszer!
2013. nov. 10. 21:11
 32/38 anonim ***** válasza:
hol laksz amúgy? :)
2013. nov. 10. 21:14
 33/38 anonim ***** válasza:
3-as South Park, he? X)
2013. nov. 10. 21:23
 34/38 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el az előző válaszokat, lehet most csak őket ismétlem.

Szép vagy, huncut mosolyod van, állítólag kedves vagy, szóval majd biztos fognak érdeklődni. Pár év múlva, ha a fiúk megkomolyodnak, akkor végképp.

2013. nov. 10. 22:16
 35/38 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ronda a külsőd: átlagos lánynak tűnsz, olyan átlagos a kisugárzásod a képen is. De azt egy képből nem tudjuk megállapítani, hogy a mindennapokban hogyan viselkedsz, jársz-kelsz a világban.

Mosolyogj többet, keresd a szemkontaktust és előbb-utóbb úgyis összejön valami (főiskolán 1000%)!

2013. nov. 10. 22:32
 36/38 anonim ***** válasza:
hány privid jött? :D (én nem írtam, csak kíváncsi vagyok )
2013. nov. 10. 23:48
 37/38 anonim ***** válasza:
túl nagy a cickó és félnek tőle
2013. nov. 11. 14:38
 38/38 anonim válasza:

Amúgymeg' juteszembe'.. :)

Lehet, hogy érdeklődnek, csak Te nem veszed észre, vagy épp nem úgy "fogod fel"...

:)

2013. nov. 11. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!