Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem érdeklődik irántam senki? (kép)
Kedves vagyok másokkal,mindenkit meghallgatok és szívesen segítek.Szinte minden témához hozzá tudok szólni,elég beszédes vagyok.Persze van pár rossz tulajdonjogom,de szerintem nálam 100x rosszabb embereknek is van párjuk(és hozzá teszem normális párjuk!)
Mégsem találom az igazit...de még csak meg sem szólítanak SENKI
Már azon gondolkozom.hogy talán nem tetszek senkinek...ronda a külsőm?? [link]
18/L
Hol próbálsz ismerkedni? Amúgy nem vagy csúnya, nyugi.
25f
Már volt barátom,de őt is úgymond én "szedtem fel". Ha nem kezdeményezek abból se lett volna semmi...Remélem a főiskolán több sikerem lesz.
És köszönöm aranyosak vagytok! Kár,hogy nem találkozok ilyen emberekkel.Mégis hol keresselek titeket? :)
ÁÁ, ugyan ízlések és pofonok, de szerintem maradjon ez a stílus, mert ha ezt megszoktad, akkor ez vagy Te. Smink az a plázacicáknak való, a bő pulcsi király, szép vagy!
Amúgy mitől lenne jobb az, hogy kikennéd magad, és havonta cserélgetnéd a társaid..(?) Csupán egy érzelmi roncshalmaz, majd megszoknád ezt az állapotot, és nem lennének érzéseid se.
(egy plázacicus mennyit sír egy srác után? 1hetet, és 3nap múlva van új palija. Mire jó ez így?!)
Amúgy a sört szereted? (Márcsakmert' akkor nem csak szép vagy, de belevaló is.. :) )
ÍÍÍíamúgy járj sokat társaságba, vagy akár indulj neki egyedül a dolgoknak, akár csak sétálni is, és akkor is találkozol emberekkel...
Hagyd a gyakorikérdéseket a fenébe, hideg van, öltözz fel, és menj sétálni! :)
Najó, már ne, de én ezt tenném a helyedben..
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!