Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem érdeklődik irántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem érdeklődik irántam senki? (kép)

Figyelt kérdés

Kedves vagyok másokkal,mindenkit meghallgatok és szívesen segítek.Szinte minden témához hozzá tudok szólni,elég beszédes vagyok.Persze van pár rossz tulajdonjogom,de szerintem nálam 100x rosszabb embereknek is van párjuk(és hozzá teszem normális párjuk!)

Mégsem találom az igazit...de még csak meg sem szólítanak SENKI

Már azon gondolkozom.hogy talán nem tetszek senkinek...ronda a külsőm?? [link]

18/L

2013. nov. 10. 20:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon szép vagy, de a kép alapján túlzottan visszafogottnak tűnsz, az lehet a gond. 25/F
2013. nov. 10. 20:42
 12/38 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy még békén hagynak, lesz idő mikor az összes pasit a hátad közepére kívánod.
2013. nov. 10. 20:42
 13/38 anonim ***** válasza:
A szemeidből csak úgy árad a melegség, szenvedély! Nagyon szép nő vagy!
2013. nov. 10. 20:43
 14/38 anonim ***** válasza:
A külsőddel nincs baj. Nem lehet, h szólítottak már meg fiúk, csak nem néztek ki jól, ezért el is felejtetted őket?
 15/38 anonim ***** válasza:
Ki tudja, lehet hogy épp az látszik rajtad első blikkre hogy fennhordod az orrod. Akkor szólíts meg te valakit. Na bumm, nem tért ki a Föld a pályájáról...
 16/38 anonim ***** válasza:

Mert mi a baj az öltözékével?

Egyébként szerintem sem vagy csúnya.

17/38 anonim ***** válasza:
szerintem aranyos vagy.. de nem ismerlek így nem tudom mért nem érdeklődik utánad senki.
 18/38 anonim ***** válasza:
Csini vagy! ^^
 19/38 Sulek Péter ***** válasza:
nem bunkóságból írom és nem szeretnélek megbántanide az írásodból azt szűrtem le,hogy naív vagy sztem lehet túlságosan (kedves, mindenkit meghallgat ,szívesen segít) az ilyeneket ki szokták használni :( nem bántásnak szántam
 20/38 anonim ***** válasza:
túl átlagos,kis smikkel feldobhatnad az arcod és ha figyelsz öltözködésre+eljársz szórakozni garantáltan érdeklődni fognak irántad és a szórakozás alatt nem a rißanckodást értem hanem pl beültök baratokkal egy helyre ilyesmi:)
2013. nov. 10. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!