Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért vagyok magányos? (21/L)
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja hogy a nőknek egyszerű mert ölükbe hull az összes pasi,még a csúnyábbaknak is simán jut,mások szerint teljesen rendbe vagyok külsőleg és nem érzem,hogy kínzás velem lenni,még se volt évek óta barátom.2013. nov. 10. 19:04
11/15 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl válogatós vagy? :)
12/15 A kérdező kommentje:
vagyok*
2013. nov. 10. 19:26
13/15 anonim válasza:
Jó kérdés de reális választ nem fogsz kapni ami megfelel a valóságnak hiszen itt senki sem ismer és senki nem tudja h nézel ki.... Egyébként én is hasonló helyzetben vagyok teljesen rendben vagyok külsőleg, belsőleg egyaránt összes barátom azzal nyaggat h miért nincs nőm amikor teljesen rendben vagyok és még a humorom is jó, nagyon jó beszélőkém van, könnyen ismerkedek és közvetlen vagyok, egyáltalán nem vagyok visszahúzódó , mégis többnyire csak szexet akarnak tőlem vagy barátságot.....pech de ez van az okát nem tudom már már elgondolokodom rajta h lehet bennem van a bibi de szerintem nem..... Mindenesetre nyitott vagyok ezentúl is bár most kevesebbet mozdulok bulizni... Sok a meló edzés., napi teendők....de drukkolok neked
14/15 anonim válasza:
Merre fele laksz? :) Van kedved ismerkedni?
15/15 anonim válasza:
a következő listán menj végig, és ha mindegyikre őszintén nemmel tudsz válaszolni, akkor nem tudom.. :D
csúnya vagy?
sokat beszélsz magadról?
buta vagy?
sokat beszélsz?
csak akkor érzed jól magadat, ha a középpontban vagy?
látszik rajtad, hogy hiányzik már valaki?
szükséged van más segitségére az életben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!