Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire nem lehet elhinni, hogy valakinek azért lett romokban az élete, mert a lányok csúnyának tartották és amiett semmi önbizalma nem volt az élethez és antiszociális, magányos fiú lett?
Mindenen lehet változtatni az életben, ha van kitartásod hozzá.
Ajánlom, hogy te is próbáld meg, akár segítséggel is, de attól tartok, hogy nem feltétlenül itt fogod kapni a legszakszerűbb támogatást.
Én is csak annyit tudok mondani, hogy hajrá!
mi a francért foglalkozol a lányokkal akkor?
ők szarnak rád te is szarj rájuk
egy nő sem ér annyit hogy miatt legyél szomorú
mit kel ezen ennyit siránkozni
Nekem soha nem mondták hogy ronda vagyok XD
Persze azért tapasztalom hogy hogy nézek ki /szarul/..
Amúgy meg legyél férfi..szard le őket
Én elhiszem, elvégre nagyon sok hülye ember van. Bp TV is milyen sokáig volt:D. Ha szerinted a külsőd az oka annak, hogy sikertelen vagy az életben, Te dolgod. Az, hogy a nőknél ki sikeres, ki nem, azt messze nem a külső dönti el. Ezt nem tudom, miért nem képesek az emberek befogadni.
Pláne nem értem, miért nem lesz valaki antiszociális. Miért külső forrásokból várod a megerősítést?
Fejezzétek már be ezeket a rohadt rinyálásokat, már tényleg nagyon unalmas.
Szarj le mindent, és éld az életed, ahogy tudod, basszus!
én is próbálkoztam nálluk egy darabig de rájöttem felesleges
azóta rájöttem sokkal fontosabb dolgok is vannak
nem is hiányzi egy nő sem az életemből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!