Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan gondolatom, ha meglátok egy csinos lányt csizmában, hogy legszívesebben levenném róla és megszagolnám a lábát?
Figyelt kérdés
ez valami perverzió nálam? egyszer még kiskoromban megéreztem annak a lánynak a lábszagát, aki mindig is tetszett, csak később elköltözött, azóta ez a szenvedélyem.2013. nov. 8. 16:27
11/17 anonim válasza:
Ja és DE! Pofátlannak áll a világ!
12/17 anonim válasza:
"és nem vagyok egy falusi paraszt, városi csávó vagyok"
Ezzel elég sok mindent elárultál magadról. Többek között az, hogy egy beképzelt, nagyvárosi gyerek vagy, aki azt hiszi, hogy születési helyénél fogva felsőbbrendű. Ha azt hiszed, hogy a falusiak mind bunkók, vagy műveletlenek, nagyon tévedsz barátom.
Különben is, mai értelemben már sokkal inkább a beképzelt, és emellett még perverz vadállatokra illene rá a "paraszt" szó.
"Ha a falusi nem szarik, a városi nem eszik"
Bocs az offért.
15/17 anonim válasza:
Nem mindegy? A lábam kell! 60!!!!!
17/17 anonim válasza:
Szerintem 1, szereted az alávetettséget; 2, ez rögzült benned, hogy láb+szag+a lány, aki tetszett=nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!