Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy probat meger . Van itt kedves, csinos lany pest megyebol? Olyan 15-16 évesekre gondoltam
Sziasztok :)
16éves srac vagyok del-pestmegyebol.
Na szval en jo kepunek tartom magam ...bar kinek mi :D
Vegso elkeseredesben jutottam idaig hogy itt keressek lanyokat mert ahol lakok ott egy csinos kedves lany sincs :(
Vagy csinosak de bunko lenezoek vagy kedvesek de nem csinosak
Keresgetni nagyon nincs idom mert lekoti az idomet a sport .Heti 5edzes+1meccs :)
Hogy ha csinos vagy es van kedved ismerkedni akkor irj privit :D ;)
Szerintem te Tárnoki vagy..
(ott nincsenek normális csajok)
#1 nem tarnoki vagyok
#2 igen az
" mert ahol lakok ott egy csinos kedves lany sincs"
"Vagy csinosak de bunko lenezoek vagy kedvesek de nem csinosak"
...
Nem vagy te egy kicsit nagyon válogatós?
hanyadik kerulet?
egyebkent ha keresni nincs idod akkor a baratnodre,hogy lesz?
hajjjajjj, hááát kérdező sajnos itt is csak vagy szép de bunko lenéző lányok vannak, vagy kedves de nem csinosak,, sajnos sehol a világon nem létezik másfajta lány,,,
de esetleg néz körül jobban mielőtt végleg elkeseredsz, egyébként is mi ez? "Hogy ha csinos vagy es van kedved ismerkedni akkor irj privit".. nem pont az volt a gond hogy nem kedvesek, akkor miért csak azt írod ha CSINOS...ccc előbb szedj fel egy csinos csajt amott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!