Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan gondolatom, ha meglátok egy csinos lányt csizmában, hogy legszívesebben levenném róla és megszagolnám a lábát?
Mert egy beteg állat vagy.
Pontozhattok le, perverzek.
első
de miért? te mit szólnál hozzá ha egy fiú arra kérne hogy megszagolhassa/nyalogathassa a talpad?
és ha a barátod kérne meg rá?
de én nem a csizmát akarom szagolgatni, hanem a lányok lábát.
és nem vagyok egy falusi paraszt, városi csávó vagyok, jóképű is, de eddig csak úgy tudtam, ha egy lány levette mellettem a cipőjét, és közel mentem hozzá..
de ugye úgy nem lehet élvezkedni, csak ha a lány is benne lenne.
Csajok! Marki megint jelen van! Vigyázni! :DDD
Az üzenet küldője: marki998
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 16:54
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Miért van olyan gondolatom, ha meglátok egy csinos lányt csizmában, hogy legszívesebben levenném róla és megszagolnám a lábát?
"Pesten vagyok a gumicsizmám meg az ajtó előtt! A talpamat is megnyalhatod de az 20 ropi!"
Az üzenet szövege: milyen csizmát hordasz? nekem a gumicsizma lányokon nem jön be, szerintem gáz.
nekem a rendes bőr csizma tetszik, te miylet hordasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!