Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így megbocsájtana a barátnőm?

28 évesen összesen 5 pasim volt!Az is mind kapcsolat!S nem vagyok,egy prűd ember!
Hát nem tudom de nekem valahogy sok az a 10,ennyi idősen!

a 10 az nem valós, több az.
vigyél virágot, de ennek már vége.

Elég gáz, hogy 10.. főleg, hogy még csak 18 éves... sok lánynak még 18 évesen se volt kapcsolata, neki meg már 10 is..... ja és ki tudja, hogy ezeket kapcsolatnak lehet-e nevezi. Az meg akkor még jobb.. grat
Amúgy meg azért sértődött meg mert tudja, hogy igazad van :D

És titeket miért zavar ha ribi? Akkor az enyém is az. 19 évesen ismertem meg, akkor én voltam a 9. (Saját bevallása szerint).
Szerintem közületek sokan megtették volna, ha lett volna lehetöségetek rá (ja nem, most mindenki tökéletes, erkölcsös stb a monitor elött).
Sok fiatal sok baromságot kipróbál ész nélkül. Én is megtettem és egyáltalán nem bántam meg.
A csajommal tudom, hogy szeretjük egymást és nem érdekel amit eddig csinált, az számít ami most van.
Persze mindkettönk barátnöje ribi, de ez nem azt jelenti, hogy törvényszerüen minket fognak felszarvazni. Lehet, hogy titeket, a "nem" ribi barátnötök. Vagy pont az a csaj fogja felszarvazni a barátját aki itt ítélkezik....
Én vinnék neki virágot, elvinném valahová, és megbeszélném vele a dolgot. Valahogy úgy alakítanám h ne pitizz, de mégis megbékéljen

az igazságért miért kérnél bocsánatot?
pitiáner érzelmi zsarolás áldozata vagy.
a csaj most kalibrál téged,hogy meddig mehet el a hisztivel és az zsarolással.
amúgy jah,menj elé a melóhelyre,de nem kell virág és ne is mentegetőzz.
ott vagy,ezzel kimutatod,hogy így is kell neked,de nem esengsz a kis manipulatív ribizlinek.
amúgy csak 10el dugott,de 20at szopott le.
azt beleszámolta?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!