Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek így megbocsájtana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek így megbocsájtana a barátnőm?

Figyelt kérdés
Röviden összefoglalva, a barátnőmmel 1 hónapja vagyunk együtt, én 20, ő 18 éves. Ő sok pasival volt együtt és tettem egy kijelentést amit megbántam mi szerint ő ri*banc lenne, nem így mondtam csak így érződött. Nem gondoltam komolyan nagyon megbántam, most nem akar látni beszélni velem. Arra gondoltam érte megyek mikor végzett melóhelyen és viszek neki virágot és bocsánatért esedezem. Mit gondoltok?
2013. nov. 4. 23:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

28 évesen összesen 5 pasim volt!Az is mind kapcsolat!S nem vagyok,egy prűd ember!

Hát nem tudom de nekem valahogy sok az a 10,ennyi idősen!

2013. nov. 5. 00:04
 12/19 A kérdező kommentje:
értsétek már meg nem az volt a kérdés mit gondoltok a 10 főről tényleg sok ez van, már komolyabb lett szerintem érettebb, azt mondja megbánta, meg hogy mindig átverték a pasik, gondolom szépiti kicsit a dolgot de én akkor is megpróbálnám vele mert egy kedves aranyos lány, inkább a kérdésemre válaszoljatok! köszönöm
2013. nov. 5. 00:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Én a kérdésedre válaszolok..:D szerintem a virág az jó ötlet, vigyél hozzá valami finom csokit is:P:D persze csak ha szereti:):D
2013. nov. 5. 00:09
 14/19 anonim ***** válasza:

a 10 az nem valós, több az.

vigyél virágot, de ennek már vége.

2013. nov. 5. 00:10
 15/19 anonim ***** válasza:

Elég gáz, hogy 10.. főleg, hogy még csak 18 éves... sok lánynak még 18 évesen se volt kapcsolata, neki meg már 10 is..... ja és ki tudja, hogy ezeket kapcsolatnak lehet-e nevezi. Az meg akkor még jobb.. grat

Amúgy meg azért sértődött meg mert tudja, hogy igazad van :D

2013. nov. 5. 00:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Ribi a barátnőd. :)
2013. nov. 5. 00:31
 17/19 Beviz Elek ***** válasza:

És titeket miért zavar ha ribi? Akkor az enyém is az. 19 évesen ismertem meg, akkor én voltam a 9. (Saját bevallása szerint).

Szerintem közületek sokan megtették volna, ha lett volna lehetöségetek rá (ja nem, most mindenki tökéletes, erkölcsös stb a monitor elött).

Sok fiatal sok baromságot kipróbál ész nélkül. Én is megtettem és egyáltalán nem bántam meg.

A csajommal tudom, hogy szeretjük egymást és nem érdekel amit eddig csinált, az számít ami most van.

Persze mindkettönk barátnöje ribi, de ez nem azt jelenti, hogy törvényszerüen minket fognak felszarvazni. Lehet, hogy titeket, a "nem" ribi barátnötök. Vagy pont az a csaj fogja felszarvazni a barátját aki itt ítélkezik....

Én vinnék neki virágot, elvinném valahová, és megbeszélném vele a dolgot. Valahogy úgy alakítanám h ne pitizz, de mégis megbékéljen

2013. nov. 5. 01:23
 18/19 anonim ***** válasza:

az igazságért miért kérnél bocsánatot?

pitiáner érzelmi zsarolás áldozata vagy.

a csaj most kalibrál téged,hogy meddig mehet el a hisztivel és az zsarolással.

amúgy jah,menj elé a melóhelyre,de nem kell virág és ne is mentegetőzz.

ott vagy,ezzel kimutatod,hogy így is kell neked,de nem esengsz a kis manipulatív ribizlinek.

amúgy csak 10el dugott,de 20at szopott le.

azt beleszámolta?

2013. nov. 5. 01:31
 19/19 Balanus_concavus ***** válasza:
A számok talán annyira nem fontosak, viszont papucs ne legyél, ez a "bocsánatért esedezem" pedig erősen erre utal. Ha megalázkodsz egy nő előtt ,akkor utána nem férfiként fog rád tekinteni. Én megvárnám míg ő keresne, s ezután valószínűleg mondanám, hogy nem kellett volna megbántanom, de azért éreztetném finoman, hogy itt nem csak engem terhel a felelősség. Aztán rakd meg izomból, ez kell a nőknek, nem virág meg nyálaskodás (jó néha az is kell).
2013. nov. 5. 06:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!