Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen volna a lányok "hálája" a segítőjük felé?
Nyugtassatok meg, hogy azért nem minden csaj ilyen. Link: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Akkor a gonoszkodó fiúkkal milyenek a lányok, ha a jótevőjükbe ekkorát belerúgnak?!
Hát képzeld el, kérdező, én lány vagyok (határozottan heteroszexuális, tehát számíthatsz rá, hogy a továbbiakban egy srácról lesz szó), mégis egybevág a történetem egy része a belinkelt topic megalkotójáéval. Egy haverom - aki nekem jóval többet jelentett ennél - kért tőlem tanácsokat egy közös lányismerősünk (nekem egyik legjobb barátnőm) fejének elcsavarásához, majd miután végleg elszakadt a cérnám és kibukott belőlem a dolog, ugyanúgy folytatta a faggatásomat arról, mivel növelhetné az esélyeit.
"Nyugtass meg, hogy azért nem minden fiú ilyen. Akkor a gonoszkodó lányokkal, milyenek a fiúk, ha a velük jó viszonyban lévőkbe, az őket megsegíteni próbálókba ekkorát belerúgnak?!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!