Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban ilyen volna a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ilyen volna a lányok "hálája" a segítőjük felé?

Figyelt kérdés

Nyugtassatok meg, hogy azért nem minden csaj ilyen. Link: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Akkor a gonoszkodó fiúkkal milyenek a lányok, ha a jótevőjükbe ekkorát belerúgnak?!

2013. nov. 4. 16:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Már el is felejtette, hogy segítettél neki...
2013. nov. 4. 18:10
 12/13 anonim válasza:
Én nem ilyen vagyok. Én az a lány helyében, ha tudom, hogy nem te vagy az igazi számomra, elmondod nekem, hogy szeretsz, és még ráadásul segítesz is, akkor még minden előtt azt mondanám, hogy figyu, ez nem fog összejönni, ne haragudj ... na de ahhoz, hogy ezután mág meg is kérjelek, hogy segíts egy fiúnál, nem lenne pofám! De azért nyugi, van még néhány, akik nem ilyenek, remélem ezzel te is egyet értesz :)
2013. nov. 6. 18:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát képzeld el, kérdező, én lány vagyok (határozottan heteroszexuális, tehát számíthatsz rá, hogy a továbbiakban egy srácról lesz szó), mégis egybevág a történetem egy része a belinkelt topic megalkotójáéval. Egy haverom - aki nekem jóval többet jelentett ennél - kért tőlem tanácsokat egy közös lányismerősünk (nekem egyik legjobb barátnőm) fejének elcsavarásához, majd miután végleg elszakadt a cérnám és kibukott belőlem a dolog, ugyanúgy folytatta a faggatásomat arról, mivel növelhetné az esélyeit.

"Nyugtass meg, hogy azért nem minden fiú ilyen. Akkor a gonoszkodó lányokkal, milyenek a fiúk, ha a velük jó viszonyban lévőkbe, az őket megsegíteni próbálókba ekkorát belerúgnak?!"

2013. nov. 6. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!