Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen volna a lányok "hálája" a segítőjük felé?
Nyugtassatok meg, hogy azért nem minden csaj ilyen. Link: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Akkor a gonoszkodó fiúkkal milyenek a lányok, ha a jótevőjükbe ekkorát belerúgnak?!
10-98 ilyen.
marad az a 2 aki normális.
"az fel sem merült benned h esetleg annak a lánynak nem jött be a fiú mint fiú???"
Itt nem arról van szó,hogy a lány visszautasította.Hanem arról,hogy még utána a segítségét kérte a másik sráchoz.Pedig tudta,hogy ő szereti..
De ezt a kérdésnél kitárgyalták!
alapban barátként indult a dolog
te beleszerettél és a lány a gonosz mert ö nem szeretett beléd ???
vagy hálából legyen melletted boldogtalanul?
jobb lenne neked ???
ha tényleg szereted akkor lépj hátra és örülj a boldogságának
és akkor mi van ha a visszautasítás ellenére a lány még barátként tekint a fiúra ???
egy barát ismérve h segít ha szükség van rá.....
és a srácon múlott a dolog akár vissza is utasíthatta volna a lányt
Ember még mindig nem tudsz olvasni?!
Az a csaj azért szemét mert utána a srác segítségét kérte pasizáshoz!Ezzel fájdalmat okozva annak a srácnak akinek sokmindent köszönhet.
Nem fogod fel?
Én sosem hagyom, hogy bármilyen nagyobb szívességet tegyen nekem egy olyan fiú, akivel nem vagyunk együtt (hacsak nem régi jó barátom). Tudom, hogy nem tesznek meg ilyeneket önzentlenül, és a végén még én leszek a szemétláda.
Szóval le lehet kopni, boldogulunk magunktól is! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!