Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ti miért akartok modell alkatot? Miért akartok olyan vékonyak lenni? Miért nem jó a normál nőies alkat? Mi tetszik abban a nagyon vékony alkatban?
jaaa....csak most látom hogy nem csak VS modellt linkeltem:D
1.szerinted ez hol nem eredeti?
2.nem élek álom világban,csak van szemem.és a VS modelljei smink nélkül is szépek..érdekes modon én nem minden nap látok az utcán ilyen kinézettel megáldott nőket..de téged valószinüleg elvakit a sárga irigység
3.eléggé üresfejü majom lehetsz ha azt állitod hogy a világ legkeresetebb modelljeinél jobb az alakod,tehát arra a következtetésre jutottam hogy nem érdemes veled vitába bonyolodni...(öndicséret gyalázat,és amugy is csak az üres kalász tartja magasra a fejét :)) )
4.-szép napot! :D
nos ezt amit linkeltél ennek nem mű a melle, ez egyértelmű.de a régebbi linkjeidben sok mű mellű volt.az meg,hogy szebb az alakom,miért olyan hihetetlen? több éve sportolok,nem vagyok hízásra hajlamos 170cm feletti magasságú vagyok,miért olyan hihetetlen?rengeteg lány szaladgál az utcán aki szintén lehetne ilyen modell,de nincs rá lehetősége,vagy nem vágyik rá.
soha nem dicsérem magam,főleg életben nem,itt azért írtam le,mert látom te ezeket a nőket egy csodánk tartod,és ezzel akartam érzékeltetni,hogy egyáltalán nem különlegesek..
szerintem te iszonyú fiatal lehetsz..
szóval először te kérded, miért akarunk modellalakot, utána azt írod az egyik válaszolónak, hogy idézem "érdekes modon én nem minden nap látok az utcán ilyen kinézettel megáldott nőket..de téged valószinüleg elvakit a sárga irigység"
pont ezért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!