Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ti miért akartok modell alkatot? Miért akartok
olyan vékonyak lenni? Miért nem jó a normál nőies
alkat? Mi tetszik abban a nagyon vékony alkatban?
#alak.vekony.ideal
Hát én ezeknél a csajoknál, mármint akiket kiraktál ide, vékonyabb vagyok. Nálam is inkább genetika szerintem.
2013. nov. 4. 16:25
akiket linkeltél ritka szerencsés alkatok, utcán ritkán látni hasonlót, és keveseknek is adatik meg hogy nagy mellük megmarad egy ilyen alak elérése után. vagy hogy genetikailag nagymellűek és hozzá ilyen vékonyak.
ami szép amúgy ebben, hogy szálkás, zsírtalan, narancsbőrmentes, rengő lerakódásoktól mentes és egészséges. vonzó.
2013. nov. 4. 16:27
13/24 A kérdező kommentje:
nekem is nagyon tetszenek a linkelt lányok.és épp azért mert ritka...:( !
komolyan én is csak képről láttam ilyen nőket..élőbe aligha... a vékony lányok általában hosszúak,csontosak..és legtöbbjük aránytalan.. és olyanok is akadnak akiknek még hasuk is van.. mellük meg kb semmi.. se seggük.
Az ilyen modellfotók alapból meg vannak buherálva, szóval azért a valóságban nem egészen így néznek ki. A legtöbb embernek van egy kis zsír a hasán, a combján, itt-ott.
2013. nov. 4. 17:49
# 13 bizony sokuk "meg van buherálva", vagy retusssal vagy nem igaziak a melleik. de akadnak szerencsések is:)
2013. nov. 4. 19:05
16/24 A kérdező kommentje:
inkább csak simán push up melltartó.:D
ez nem push up melltartó :DDD ez szilikon mell :Dd és a valóságban nem így festenek hidd el!!! látszik is némelyik képen,hogy meg van szerkesztve pl a derekánál. én úgy érzem lassan,hogy tökéletes alakom van,oké nincs ilyen szilikon mellem,de azt majd meg lehet csináltatni,ha lesz keresetem. magas vagyok egész életemben utáltam a testem,de mára már kezdem úgy érezni közeledek a tökély felé,vagyis a számomra tökély felé :)
2013. nov. 19. 17:40
18/24 A kérdező kommentje:
niiiincs szilikon mellük! fogjátok már fel ember!
19/24 A kérdező kommentje:
meg lehet nézni a victoria secret bemutatókat...
ott még szebbek mint képeken.nem kell irigykedni.
ja és hozzá teszem hogy smink nélkül is nagyon de nagyon jól néznek ki.. meg lehet nézni.. más ha egy kiló festéket tesz magára,akkor is fényévekre lekörözik ezek a lányok
Te fogd már fel hogy pl az utolsó képen nagyon durván látszik hogy nem eredeti!!! nagyon buta vagy,ha azt hized,szerinted melltartó nélkül kinek áll így a melle?? meg a másikon amikor támaszkodik,a gravitáció miatt nem úgy állna a melle,nézd meg a sajátodon is,ne hogy azt hidd, hogy eredeti mellek :DDD és hogy élőben szebbek? te láttad már őket? és szerintem nekem jobb alakom van mint nekik :Ddd de azért mert én izmos vagyok, és az én ízlésem szerint egy formás,izmos test,szebb mint egy ilyen semmilyen. az hogy a képeken szépnek tűnnek az egy dolog..ne élj álom világban hidd el ők is csak emberek :D
2013. nov. 19. 21:42
Kapcsolódó kérdések: