1/14 anonim válasza:
csúnya nem tetszik :SS,nekem alapból nem jön be ha egy srác modell
2/14 anonim válasza:
Se a feje, se a teste nem tetszik egy kicsit sem.
5/14 anonim válasza:
Kedves kérdező
Az itteni lányok nagy része nyomban elolvadna, ha egy fiú modellkedne, és rájuk mozdulna. Az ok, amiért ennyien mondanának ellent neki az az, hogy önmaguk előtt, tudat alatt, próbálják az önérzetüket növelni azzal, hogy nemet mondanak egy jóképű fiúnak, amely nem is kezdeményezett nekik, ezáltal olyan hamis illúziót táplálhatnak magukban, hogy ők olyan szépek, hogy még egy modell fiúnak is nemet mondhatnak. Válaszuk nem a valóságot fedi, hanem ezt az illúzióz táplálja.
7/14 anonim válasza:
Nekem tetszik, a teste és az arca is.
8/14 anonim válasza:
Kedves 17:03-as! Felőlem akármilyen bla-blát lenyomhatsz itt, de a válaszom akkor is NEM. Egyszerűen nem szimpatikus és nem az esetem. És ennek semmi köze ahhoz, hogy én hogy nézek ki.
9/14 anonim válasza:
5.-Wtf??
külsőleg nem tetszik sehogy se jön be , de nem számit a külső ,de attol még leehet belül értékes.....de kajak ronda szegény ez van
10/14 anonim válasza:
Nekem sem tetszik kifejezetten. Nekem ez már túl izmos, az arca sem tetszik úgy igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!