Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek hogy tetszik a ruha?...

Nektek hogy tetszik a ruha? Milyen a fotó? Milyen a modell?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jan. 4. 12:51
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

A ruha jó, csak a lábán az az izé szerintem nagyon hülyén néz ki!

A fotó jó, a modell alakja szerintem jó, az arca nekem nem tetszik!

2013. jan. 4. 12:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A ruha úgy rémes ahogy van, a szabása, a mintája, a színe is... A modell ellenszenves, olyan szolis plázalánynak néz ki, aki nem tud az arcához megfelelően sminkelni... vagy a sminkese rossz.
2013. jan. 4. 13:00
 3/9 anonim ***** válasza:

*Ja még amit elfelejtettem!

A ruha mintája nekem nem igazán tetszik, szerintem valami egyszínű, vagy csíkos minta jobb lenne!

2013. jan. 4. 13:01
 4/9 anonim ***** válasza:

A ruha a színe miatt nem tetszik.

A modell szép lány!

Nem az a csontsovány hanem a pont csinos kategória. :-)

2013. jan. 4. 13:04
 5/9 anonim ***** válasza:

A ruha undorító, egyedül csak a hosszúszárú zokni mutat egy halovány fénysugarat, de az is gyorsan kialszik, ahogy megfigyeled a mintákat, a színeket...

Gyorsan, fel az első teherautóra és meg sem állni vele Bulgáriáig, ott a helye a párducminta mellett.

A modell pedig egyáltalán nem eladható, csak úgy árad belőle a beképzeltség, nem tudom, hogy kinek van kedve megvenni egy olyan ruhát, amit egy ilyen nő "ajánl". Látszik, hogy nem érzi magát jól ebben a viseletben, ami persze nem az ő hibája, csak nem tud olyan érzést kelteni az célközönségben, hogy már rohanjanak is a boltba. Egyszóval nem tudja eladni a ruhát.

2013. jan. 4. 16:50
 6/9 anonim ***** válasza:

ezt az egész jelenséget max a Gubacsin tudnám elképzelni. máshova nem való. se a ruha, se a nőci flegma feje.

ja, esetleg valami vidéki suttyódiszkóba.

2013. jan. 4. 16:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Remélem nem Te vagy a képen.A smink és a fények nagyon rossz ,a ruha is és az arckifejezés is ...Az látszik hogy nagyon jó lábai vannak,gondolom jó alakú izmos lány,szép hajjal A frizura szintén gány

A ruha nem tetszik utálom ezt a mintát és a fazontis a cipű szép de nem illik a ruhához.

2013. jan. 4. 19:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Mi bajod a fényekkel?
2013. jan. 4. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a ruha csúnya.

A modell csúnya.

És a lábán az a ... cucc az is csúnya.

A fényeken én nem átok semmit.

2013. jan. 5. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!