Nektek hogy tetszik a ruha? Milyen a fotó? Milyen a modell?
A ruha jó, csak a lábán az az izé szerintem nagyon hülyén néz ki!
A fotó jó, a modell alakja szerintem jó, az arca nekem nem tetszik!
*Ja még amit elfelejtettem!
A ruha mintája nekem nem igazán tetszik, szerintem valami egyszínű, vagy csíkos minta jobb lenne!
A ruha a színe miatt nem tetszik.
A modell szép lány!
Nem az a csontsovány hanem a pont csinos kategória. :-)
A ruha undorító, egyedül csak a hosszúszárú zokni mutat egy halovány fénysugarat, de az is gyorsan kialszik, ahogy megfigyeled a mintákat, a színeket...
Gyorsan, fel az első teherautóra és meg sem állni vele Bulgáriáig, ott a helye a párducminta mellett.
A modell pedig egyáltalán nem eladható, csak úgy árad belőle a beképzeltség, nem tudom, hogy kinek van kedve megvenni egy olyan ruhát, amit egy ilyen nő "ajánl". Látszik, hogy nem érzi magát jól ebben a viseletben, ami persze nem az ő hibája, csak nem tud olyan érzést kelteni az célközönségben, hogy már rohanjanak is a boltba. Egyszóval nem tudja eladni a ruhát.
ezt az egész jelenséget max a Gubacsin tudnám elképzelni. máshova nem való. se a ruha, se a nőci flegma feje.
ja, esetleg valami vidéki suttyódiszkóba.
Remélem nem Te vagy a képen.A smink és a fények nagyon rossz ,a ruha is és az arckifejezés is ...Az látszik hogy nagyon jó lábai vannak,gondolom jó alakú izmos lány,szép hajjal A frizura szintén gány
A ruha nem tetszik utálom ezt a mintát és a fazontis a cipű szép de nem illik a ruhához.
Szerintem a ruha csúnya.
A modell csúnya.
És a lábán az a ... cucc az is csúnya.
A fényeken én nem átok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!