Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek visszakapják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek visszakapják a rosszat, akik elkövettek valamit?

Figyelt kérdés
Úgy értem ha pl megcsalja a párját,akkor később lehet őt fogják megcsalni?
2013. nov. 4. 11:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
ejnye ejnye! ne csald meg a baràtodat. ha vmi nem mukodik v hiànyzik, akkor beszèljètek meg, vagy szakìtsatok ès aztàn lelkiismeretfurdaàs nèlkul csinàlhatsz bàrmit :)
2013. nov. 4. 11:39
 12/22 anonim ***** válasza:

Szerintem igen,csak mindenki más ütemben.

Van aki évek múlva,mikor épp boldog.

Van aki meg másnap.

2013. nov. 4. 11:42
 13/22 tevetke ***** válasza:
54%
Én hiszek benne, hogy visszakapja valamilyen módon.
2013. nov. 4. 11:44
 14/22 anonim ***** válasza:
49%

Az én tapasztalatom az, hogy hosszútávon a kemény munka, etikus magatartás (munkában, magánéletben egyaránt)megtérül,és önértékelést ad az embernek.

A másokon élősködés, ügyeskedés, becstelenség rövid távon lehet hasznos az illetőre nézve, de hosszabb távon jellemzően belebuknak az emberek.

2013. nov. 4. 11:50
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Előbb utóbb biztos. Észrevettem már, hogy akik rosszindulatú emberek voltak a környezetemben, ismertem őket személyesen is, azok évek múlva visszakapták a sorstól a rosszat, akár lelkileg, akár testileg.
2013. nov. 4. 11:53
 16/22 anonim ***** válasza:

A Wicca szerint háromoszorosan száll rád minden rossz, amit valaki ellen elkövettél.

Ha hiszel ebben, akkor megszívtad, ha nem... akkor is sanszos, hogy valamilyen módon visszakapod ezt az élettől. Még ha nem is ugyanebben a formában, hogy téged is megcsalnak, de valahogy visszakapod.

2013. nov. 4. 12:01
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Az élet előbb vagy utóbb benyújtja a számlát.....

Vajon Isten megbocsátja azt, amit egymással teszünk.....?

Olyat ne tegyél másokkal, amit nem szeretnél, hogy veled is tegyenek.

2013. nov. 4. 12:13
 18/22 anonim ***** válasza:

Nőügyben pl. a tipikus, hogy azt a férfit, aki 40-esen lecseréli egy 20-as nőre a feleségét, azt 60-as korában szívatja meg keményen az akkor 40-es nője.

Pl. a nő minden pénzt elherdál, szeretőket tart, férjét (mert közben elintézte, hogy elvegyék) egyre kevésbé engedi az ágyába, ott is kelletlen vele, ha pedig férje mindezt szóvá teszi, akkor közli vele, hogy válás esetén mindennek a fele őt illeti, ha pedig a férfi esetleg kicsit le is robban, akkor meg kirakja mint macskát sz...ni.

2013. nov. 4. 12:15
 19/22 anonim ***** válasza:
Én kaptam vissza. Akik elkövetett ellenem valamit az is. Szóval úgy tűnik van igazság.
2013. nov. 4. 12:16
 20/22 anonim ***** válasza:
azok*
2013. nov. 4. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!