Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti el tudtok képzelni egy olyan helyzetet, hogy megláttok az utcán, vagy bárhol egy lányt, és valami nagyon megfog benne, és mindent elkövettek, hogy valahogy kapcsolatba lépjetek vele?
Mindenképp! A legutóbbi így nézett ki:
-Szia! Nem láttál erre egy tucat szentjános bogarat? Már vagy húsz perce próbálom őket befogni, de szívecske alakban repülnek és nagyon gyorsak! Az előbb itt láttam őket melletted!
-(nagymosoly)
-(komoly fej, oldalpillantások) Lehet, hogy most megromlik a kapcsolatunk, de az előbb hazudtam! Nem is láttam bogarakat, csak gondoltam idejövök, mert tetszel a srácnak aki veled beszélget!
-(szívből jövő nevetés)igazán?
- hát az előbb már lebuktam, miért hazudnék?
-(mosolyogva)mert mondjuk te vagy a baltás gyilkos?
- a baltámat elfelejtettem megélezni, viszont épp beszélgetek egy lánnyal, akivel azt próbáljuk eldönteni, hogy tetszünk-e egymásnak, és még azt sem tudja hogy nemsokára indulnom kell..
- hát akkor mondd neki, hogy menned kell!
- mit gondolsz, megadná a számát? vagy inkább nem érdemes vele találkoznom?
- szerintem egy helyes pasinak készséggel megadná, nem próbálod meg?
- miért ne! akkor ide írhatod (és odaadtam a telómat)
Úgy köszöntem el, hogy "majd értesítjük"
3 hónapja járunk :D
FREEDOM FOR ALL!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!