Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy önbizalom hiányos lánnyal kezdtem én beleszerettem végül más fiúval jött össze. Hogy lehet ezt feldolgozni?
Buszon láttam meg,egyedül üldögélt felfigyeltem rá.Ő is rám.Alig mert szemezni.Leszólítottam és megismerkedtünk.
Kis önbizalom hiányos gátlásos lány volt.Viszont nagyon szerethető.Segítettem neki fejlődni.Végül egy magabiztos csinos lány lett belőle.Csak,hogy én beleszerettem.El is mondtam neki,de visszautasított és végül a segítségemet kérte egy fiúnál.Segítettem is és most boldog kapcsolatban vannak.
Én meg egyedül magányosan fájó szívvel :( Nagyon szeretem őt.Tudom idővel elmúlik de mit tehetnék még?
Ez nagyon szomorú...
Mondjuk sosem értettem azokat, az embereket, akik csak úgy hirtelen leszólítanak valakit. Én nem is tudom, mit csinálnék, ha egy idegen csak úgy leszólítana, és random elkezdene velem beszélgetni... kirázna a hideg.
Amúgy nagyon ügyes fiú lehetsz. Mármint, ha tényleg olyan volt, és olyan lett. :D
Az viszont 100%, hogy a csajjal már az elején volt valami gebasz. Már nem azért, de ha egy önbizalom hiányos lánynak megjelenik egy srác, aki hozzászól, kedves vele és még segít is neki, a minimum az, hogy a folyamat során beleszeret. (Bár lehet, hogy túlzottan romantikus lélek vagyok.)
Az úgy várható volt, hogy beleszeretsz, hisz amikor leszólítottad, valószínűleg már akkor is volt valami a levegőben körülötted.
Viszont a lényegen semmi sem változtat. Rossz lányt találtál meg a buszon. Most úgy nemtől függetlenül, rohadt bunkó húzás volt tőle, hogy tudja mit érzel iránta, és akkor még arra kér, hogy segíts neki összejönni valaki mással. Nem szimpi a csaj.
Tudom, hogy nem pont ilyenkor kéne ezt mondanom, de nézd a jó oldalát... elmondhatod magadról, hogy király kerítő vagy. :D
Figyu... ne hallgass a többi negatív válaszolóra. Nem minden lány ilyen. Sokan vannak, de nem mind ilyen. Ha legközelebb - már ha lesz legközelebb - megtetszik egy visszahúzódóbb, önbizalom hiányos lány, tedd meg magadnak azt a szívességet, és ne segíts neki "fejlődni". Hidd el, ha olyan marad amilyen, nagyon hálás lesz neked már csak azért is, hogy törődsz vele, és nagyobbra tartod, mint ő saját magát. Jó?
Ezt pedig csak úgy lehet feldolgozni, ha múltad egy emlékének tekinted. A szerelem nem örök, hidd el, találsz majd valaki mást... (bár ezt te is írtad.)
Összességében nagyon sajnállak, hogy az egyik legrosszabb fajtát sikerült kihúznod. De ezért ne utáld meg a női nemet, ne legyél se pap, se meleg, se a kettő együtt, oké?
szia :)
Koszi,hogy válaszoltál. Azért nem úgy randomba beszélgettem vele.Ez az amit nagyon megtanultam.Óvatosan kell kezdeni és utána megy minden.Ilyenkor egy tapasztalatlan lány akár félhet is.Viszont meg kell mondani őszintén,ha zavarom őt azonnal elmegyek egy szavába kerül.Akkor már érzi,hogy nem bántani akarja az ember.Innen meg finoman tovább haladni :)Vele is így volt
Külsőleg nem volt vele baj.Inkább olyan semmilyen stílusa volt.Nem illett hozzá a hajforma,a ruhái inkább olyan semmitmondó otthonra való volt.Ezekben segítem neki.De legnagyobb munka abban volt,hogy értékelje magát.Sajnos egyszer homokosnak néztek egy boltban amikor ruhát próbált.
Viszont neki végig barát voltam semmi több.Hiába foglalkoztam vele.Aztán folyamatosan belé szerettem.Egyre erősebben.Aztán koppantam.Annál a srácnál azért segítettem mert hozzám jött elsőnek..Lehet nem kellett volna segíteni.De baráti alapon adtam tanácsokat.Legalább ő legyen boldog.Meg különben sem láncolhatom magamhoz.És még ezért fikáztam itt engem :(
Megfogadom a tanácsod :) ha találkozok még egy ilyen lánnyal úgy szeretem majd ahogy van.Remélem viszont fog szeretni.
Egy ilyen eset után meg nem fogom elkönyvelni a nőket.Ő sem bűnös.Mert nem csinált semmi rosszat.Én sétáltam be egy olyan alagútba ahonnan nem volt kiút :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
A 13. válasz az enyém. Marha unalmas már, hogy azt is maximálisan a nőkre akarjátok kenni, aminek semmi köze a nemhez!
25 itt a kérdező srác nem kente rá a lányra.Ő korrekten túl akarja tenni magát az egészen!
A válaszolók olyanok amilyenek.Ez ehhez hasonló kérdésnél mindig megjelennek és oltják az adott nemet
Jó fiú te! Úgy érzem nem kell félteni. Ha tényleg ilyen kedves vagy - és az is maradsz -, biztos lehetsz benne, hogy lesz egy lány, aki viszont fog szeretni! :D
Sok sikert a megtalálásához! ^^
Legszívesebben most megráználak... Tudom, hogy rossz dolog történt veled, de nem lehetsz örökké lehangolt. Részben, mert tudod, hogy úgy sem segít a helyzeten; részben pedig azért, mert ha tovább őrlöd ezen magad, még bele is bolondulhatsz... És az ilyen fiatalon, nem lenne a legjobb dolog. Szóval fel a fejjel! :D
(Elég kusza a gondolatmenetem, bocsi! ^^')
23-as voltam...
Ja, és az lemaradt, hogy amúgy teljes mértékben megértem, hogy miért segítettél neki a másik srácnál. DE meg kell tanulnod kicsit önzőbbnek lenni az ilyen (csak ilyen) esetekben, mert semmi értelme úgy boldognak tudni a másik felet, hogy attól te csak rosszabbul érzed magad.
(23-as)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!