Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy önbizalom hiányos lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy önbizalom hiányos lánnyal kezdtem én beleszerettem végül más fiúval jött össze. Hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Buszon láttam meg,egyedül üldögélt felfigyeltem rá.Ő is rám.Alig mert szemezni.Leszólítottam és megismerkedtünk.

Kis önbizalom hiányos gátlásos lány volt.Viszont nagyon szerethető.Segítettem neki fejlődni.Végül egy magabiztos csinos lány lett belőle.Csak,hogy én beleszerettem.El is mondtam neki,de visszautasított és végül a segítségemet kérte egy fiúnál.Segítettem is és most boldog kapcsolatban vannak.

Én meg egyedül magányosan fájó szívvel :( Nagyon szeretem őt.Tudom idővel elmúlik de mit tehetnék még?

2013. nov. 3. 21:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
#7: Mielőtt mások fölött ítélkezel, gondolkozz egy kicsit. Nem biztos, hogy valaki azért akar segíteni, hogy összejöjjön vele az illető. Ettől függetlenül viszont azt tapasztaltam, hogy amikor egy lány önbizalomhiányos, akkor nagyon jó neki mindenki, aki segíteni tud, miután meg "kikupálódott", akkor elfelejti, hogy honnan indult, és semmibe veszi azt, aki segített neki, még csak nem is keresi, holott előtte meg milyen jó volt az illető segítsége. Másrészt meg ha a kérdező esetét nézzük, akkor a csaj elkövetett egy nagy bunkóságot. Mivel a kérdező bevallotta az érzéseit, a lánynak nem kellett volna segítséget kérnie egy másik sráccal kapcsolatban. Ha ő elvárja, hogy a kérdező tiszteletben tartsa az érzéseit, akkor neki is illett volna erre figyelnie.
2013. nov. 3. 21:32
 12/30 anonim ***** válasza:
összességében velem is hasonlóan történt, mellettem kikupálódott az örökös depijéből, önbizalomhiányából, nem tartottam bajnak, mert szerettem, aztán megcsalt...nem tartok minden lányt szemétnek, de az biztos, hogy ezek után többet nem kezdenék egy tapasztalatlan, bizonytalan, problémás, agyilag fruska lánnyal
2013. nov. 3. 21:36
 13/30 anonim ***** válasza:
73%

Ha a pasi csinálná ezt, akkor a csajnak mondanám, hogy akkor miért volt olyan buta, hogy még segített neki!

Ja és, azért ne más akarja megmondani nekem, hogy mit mondanék, ha más lenne a sztori. :)

Szeretem a józan ítélőképességet.

Igen, nem volt szép a csajtól, hogy még segítséget kért. De a másik is gondolkozhat reálisan, hogy meddig megy el a másikért....

Hogy lehet feldolgozni? Más elfoglaltsággal, ami boldogít.

2013. nov. 3. 21:37
 14/30 A kérdező kommentje:

Kérlek ne itt vitázzatok.

Azért segítettem neki mert tetszett és barát volt.Aztán beleszerettem bevalottam és félresöpört.Esélyt se adott.ez még okés volt mert érzelmeket nem táplálhat az ember csak úgy.

Viszont amikor a másik pasihoz kért segítséget az nagyon fájt.Segítettem neki mert barát de....

2013. nov. 3. 21:44
 15/30 anonim ***** válasza:
#13: Mi az, hogy meddig megy el a másikért? Egyrészt mi van akkor, ha mondjuk önkéntelenül is beleszeret a lányba? Másrészt meg a csajnak is gondolkodnia kellett volna, hogy ha ismeri a felállást, akkor nem bántja meg a másikat azzal, hogy ilyen ügyben kér segítséget. Egyébként meg ha a kérdező azt mondja a lánynak, hogy bocs, de nem segítek, akkor tutira őt tolta volna le a csaj, hogy mennyire szemét a srác, mert nem segít neki. Szóval véleményem szerint nem (csak) arról van szó, hogy a kérdező meddig ment el, hanem arról (is), hogy a csaj túlzottan messzire ment, és visszaélt a kérdező érzéseivel. És azt hiszem, a kérdező szerette/tisztelte annyira a lányt, hogy ha már az segítségért fordult hozzá, akkor ő legalább nem okoz fájdalmat a másiknak.
2013. nov. 3. 21:47
 16/30 anonim ***** válasza:

na jóó késő is van, szóval csak átfutottam a válaszokat,, de szerintem ez nem kéne hogy lány-fiú függő legyen.

Szerintem ez inkább a "lelki sérült" emberekre lehet akkor már mondani. Most végül is hogy ő itt pont a lány volt, részlet kérdés. A lényeg hogy kis mimoza "senki" na csak az egyszerűség kedvéért,, találkozik xy, aki nélkül egyébként lehet évek múlva se változik semmi, de a sors kegyes volt és összetalálkoztak,, aztán miután jobban lett , lett önbizalma, önbecsülése, rájött hogy nem egy jelentéktelen senki, rögtön másszemmel nézte az egészet, és otthagyta xy

talán mert újfent már cikinek érezte az egész dolgot, sőt még xy nézte losernek, hogy szóba állt vele.. hirtelen elszaladt vele a ló, de hát ez van amikor hirtelen új lehetőségek tárulnak fel,, igen amúgy hálátlan,,

de hát ezzel tényleg nem tudsz mit kezdeni, elfeljted azt kész, vagy ami neked jó, mondjuk annyit azért talán tehettél volna, hogy nem segítesz neki xy fiúval és elmondod hogy szereted őt, igaz valoszinüleg semmi se lett volna, mert téged ő sose szeretett, mert akkor nem így zajlott volna a dolog

2013. nov. 3. 21:50
 17/30 anonim ***** válasza:

ja most olvastam, hogy elmondtad neki,, hát na igen,, beképzelt kis hülye pitsa lett, de figyi kérdező végül is te jó fej ember voltál és segítettél neki,

amúgy meg küld el őt a jó büdös ***** ******* , ha már ilyen szemét módon vált meg töled.

2013. nov. 3. 21:51
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
#17: Ez gyakran így szokott lenni, sokszor átesnek a ló túlsó oldalára. A szülők jól elrontják a gyerek nevelését, lesz belőle egy önbizalomhiányos lány, aztán mikor kiszabadul az "elnyomás" alól, és kinyílik előtte a világ (vagy adott esetben segít neki valaki), akkor ő is be akar állni a csordába, be akarja hozni a lemaradást. Láttam már pár ilyet, nagyon el tudnak szállni a delikvensek önmaguktól. Főleg ha még olyan társaságba is kerülnek. Persze akinek nem inge, ne vegye magára.
2013. nov. 3. 22:04
 19/30 anonim ***** válasza:
60%
Ma is tanultam valamit: Soha semmilyen körülmények között nem fogok segíteni egy nõnek:)
2013. nov. 3. 23:15
 20/30 anonim ***** válasza:
huuu....na ez ge.....ség!!!!!!
2013. nov. 4. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!