Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy önbizalom hiányos lánnyal kezdtem én beleszerettem végül más fiúval jött össze. Hogy lehet ezt feldolgozni?
Buszon láttam meg,egyedül üldögélt felfigyeltem rá.Ő is rám.Alig mert szemezni.Leszólítottam és megismerkedtünk.
Kis önbizalom hiányos gátlásos lány volt.Viszont nagyon szerethető.Segítettem neki fejlődni.Végül egy magabiztos csinos lány lett belőle.Csak,hogy én beleszerettem.El is mondtam neki,de visszautasított és végül a segítségemet kérte egy fiúnál.Segítettem is és most boldog kapcsolatban vannak.
Én meg egyedül magányosan fájó szívvel :( Nagyon szeretem őt.Tudom idővel elmúlik de mit tehetnék még?
Én azt hittem, az emberek nem azért segítenek egymásnak, hogy aztán a megsegített összejöjjön velük! De ha valaki azt képzelni, netán vegye észre, hogy a pakliban ez is benne van (a kérdező esete)!
Ezt nem elsősorban a kérdezőnek írtam, inkább a nagyokos negatív kommentelőknek. Igen, ha gondoljátok ne legyetek "kedvesek"....
"Én azt hittem, az emberek nem azért segítenek egymásnak, hogy aztán a megsegített összejöjjön velük! De ha valaki azt képzelni, netán vegye észre, hogy a pakliban ez is benne van (a kérdező esete)!
Ezt nem elsősorban a kérdezőnek írtam, inkább a nagyokos negatív kommentelőknek. Igen, ha gondoljátok ne legyetek "kedvesek"...."
De jó, hogy mindig vannak ügyeletes nővédők, akik a legnagyobb szemétségeiket is kimagyarázzák, bevédik...
Ez aljasság volt a szóban forgó csaj részéről, ennyi igazságérzetednek lennie kellene, hogy belásd...
Nem értem a problémád. :D Ne segíts, ha nem akarsz!! Ha segítesz, akkor meg ne várj el semmit -.-
Nem kell a rinya!
"Nem értem a problémád. :D Ne segíts, ha nem akarsz!! Ha segítesz, akkor meg ne várj el semmit -.-
Nem kell a rinya!"
Bezzeg, ha pasi csinált volna ilyet egy csajjal, akkor jönne a szemét, hálátlan férfiak szöveg a részetekről ezerrel... Kettős mérce szagot érzek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!