Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiktől érdemes segítséget kérni itt gyk-n?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy vannak itt olyan emberek, főleg férfiak, akik elhitetik priviben, hogy ők szívesen segítenek és adnak tanácsot, és nem ismerkedni akarnak, majd mikor kiderül számukra, hogy a kérdező valóban nem akar tőlük semmit v. mégsem olyan a hölgy mint amilyennek ők gondolták, akkor eltűnnek mint a kámfor és eltűnik a nagy segítő szándékuk is ezzel. Én nem akarok általánosítani, mert biztosan vannak normális emberek is itt. Csak arra gondoltam, hogy azoktól fogok segítséget kérni, akik nem írnak állandóan priviket, csak megválaszolják a kérdéseket és a nick-jük is látszik, és lehetnek ezek nők, férfiak egyaránt. Mert talán nekik nincsenek hátsó szándékaik és tényleg segíteni akarnak. Csak hát honnan tudhatnám, hogy kik azok a felhasználók, akik ezt nem bánnák , mert nem akarok én ráírni csak úgy senkire. Szóval nem egyszerű, mert többnyire azok az emberek írnak privit, akik defektesek v. van valami stiklijük . Tisztelet a kivételnek persze. Szerintetek mit kéne tennem?
Nézzenek már oda , mennyi segítőkész ember van itt a Gyiken. Ja persze a tanácsosztás, az ingyen van, nem kerül pénzbe.
2013. nov. 3. 00:18
24/25 Farkas András D. válasza:
Ezotéria részlegen vannak a trollok, sok részlegen okoskodók, nem nagyon érdemes kérdést kérni senkitől, mert mi alapján hiszel neki, bízol benne? Szóval szerintem használd inkább a google-t vagy zacsi pacsizz egyet és máris kevesebb bajod van :D
2013. nov. 3. 00:30
25/25 anonim válasza:
Azt vettem észre eddig én is, hogy azért elég sok segítőkész ember van. :) A trollok meg látványosan elkülöníthetőek, de pont miattuk először is nem vesztesz semmit ha nem privátot írsz rögtön, hanem nagyvonalakban kiírod a kérdésedet, aki meg normális választ ad akkor vele privátban kifejtheted, rájuk lehet számítani, különben kintre se normális választ adnának. :) De most konkrét neveket is kaptál, ezért a kérdésed elérte célját, totális trollelkerülés. :D
Annyi probléma lehet még azokkal is akik rendesek, hogy mindenkinek mások a tapasztalatai és máshogyan gondolkodnak, tehát attól hogy valaki teljesen jó szándékkal segít, nem biztos hogy jó tanácsot is ad. Pl lehet hogy egy nagyon fiatal kedves ember tényleg nagyon akar segíteni, de kevés tapasztalata miatt nagyon rossz következtetéseket von le a dologból (ugyan úgy idősebbekre is lehet ez igaz). Ajánlott több embert megkérdezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!