Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiktől érdemes segítséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiktől érdemes segítséget kérni itt gyk-n?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy vannak itt olyan emberek, főleg férfiak, akik elhitetik priviben, hogy ők szívesen segítenek és adnak tanácsot, és nem ismerkedni akarnak, majd mikor kiderül számukra, hogy a kérdező valóban nem akar tőlük semmit v. mégsem olyan a hölgy mint amilyennek ők gondolták, akkor eltűnnek mint a kámfor és eltűnik a nagy segítő szándékuk is ezzel. Én nem akarok általánosítani, mert biztosan vannak normális emberek is itt. Csak arra gondoltam, hogy azoktól fogok segítséget kérni, akik nem írnak állandóan priviket, csak megválaszolják a kérdéseket és a nick-jük is látszik, és lehetnek ezek nők, férfiak egyaránt. Mert talán nekik nincsenek hátsó szándékaik és tényleg segíteni akarnak. Csak hát honnan tudhatnám, hogy kik azok a felhasználók, akik ezt nem bánnák , mert nem akarok én ráírni csak úgy senkire. Szóval nem egyszerű, mert többnyire azok az emberek írnak privit, akik defektesek v. van valami stiklijük . Tisztelet a kivételnek persze. Szerintetek mit kéne tennem?
2013. nov. 2. 23:43
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Jaj Cult-ra már én is gondoltam, de szegényt nem akartam zargatni még én is, biztosan akad éppen elég hódolója itt. :)
2013. nov. 2. 23:49
 12/25 anonim ***** válasza:
Nyugodtan írj.
2013. nov. 2. 23:49
 13/25 anonim ***** válasza:
én nem értem hogy miért vadidegen embereket kell megkérni segíteni bármiben. Gondolatnád hogy a pasik nagy %a csak dugni akar nem segíteni...jó naiv vagy. Tanulnod kell még.
2013. nov. 2. 23:50
 14/25 anonim ***** válasza:

Én sem ismerkedek itt, sőt, volt, hogy nekem kellett visszautasítanom. A nickem nem látszik, mert nem. Ha nem akarsz nem írsz, nekem igazán mindegy. De eddig még senkitől sem kértem elérhetőséget, vagy képet. Nem is fogok.

22/F

2013. nov. 2. 23:51
 15/25 anonim ***** válasza:

Én elsősorban ismerkedni járok ide, de aki csak segítséget kér, annál nem szoktam soha bepróbálkozni. 2-3 üzenet alatt lezavarjuk egymást és megy mindenki az útjára.

Viszont én a nickemet azért nem teszem ki, mert nem akarok figyelemkrváskodni, mint itt egyesek. Ide ezért leírni sem fogom.

Ha szeretnél valamit megtudni, amiben egy 25 éves ember is tud segíteni, akkor írj rám és szívesen adok tanácsot, és nem kell félned semmi többtől.

(Annyit elárulok, hogy összesítettben top 50-ben, ebben a kategóriában top 20-ban vagyok benne)

2013. nov. 2. 23:51
 16/25 anonim ***** válasza:
Mondom nyugodtan írj,ha tudok segítek.
2013. nov. 2. 23:52
 17/25 anonim ***** válasza:
Segítettem már jó pár lánynak az elmúlt hetekben. Írhatsz, ha akarsz de majd valószínű reggel válaszolok csak.
 18/25 anonim ***** válasza:
attól függ miről van szó. írj, és ha tudok, segítek.
 19/25 anonim ***** válasza:
írj, és segítek ha tudok.
2013. nov. 2. 23:53
 20/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok, most jelenleg nincs kérdésem, csak tudni szerettem volna, hogy kire számíthatok, de akkora tömegre azért nem számítottam. Még egyszer köszi, ha lesz valami most már bátran kérdezek tőletek. :D
2013. nov. 2. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!