Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mikor szoktatok elfelejteni egy srácot? FONTOS!
Itt a gyiken beszélgettem még hónapokkal ezelőtt 2 nagyon aranyos lánnyal, mindketten 18 évesen, egyik pesti, másik miskolci.
Félreértések végett sikerült velük összeveszni és az egyik alapvetően érdektelen lett utána, a másik meg azt mondta, hogy ne keressen többé, mert füllentettem neki (nem csajozás témában, meg semmi komoly, tehát nem személyiség, kinézet) de sikerült a lelkére venie nagyon és pár napja már nem is ír. Nagyon berágott. Hogyan lehetne titeket kiengesztelni? Fontos nekem ez a lány.
25f
Talan elobe konnyebb lenne megbeszelni nem gondolod??
Nem lehet hogy csak hulyere vesznek?!
Figyelj. 120 illetve 300 km-re laktok egymástól.
Neked van saját életed, nekik is.
Téged csak a netről ismernek.
18 évesek, most végzősök, vagy most kerülnek felsőoktatásba, vagy új suliba, mindegy, a lényeg, hogy buliznak, és ha valóban normálisak, akkor sokan érdeklődnek irántuk.
Teljesen mindegy, mennyire klappol a dolog, egy helyi pasas MINDIG előrébb van a sorban, mint az ország másik végén lévő fazon. Senki nem fogja feladni az ismerkedés lehetőségét, csak hogy te az ország másik végén megnyugodj - de legalábbis nagyon kevés ember, és még kevesebb esetben éri meg.
Minek foglalkoznának veled? Volt szó bármikor is közös találkozásról? Randiról? Bármiről? Megbeszéltétek, hogy nem randiztok, vártok a másikra és találkoztok, és megoldjátok?
Ha nem, akkor igazán semmi alapja nincs annak, hogy játszod itt a sértődést. Elhiszem, hogy nem esik jól, hogy a 18 éves "csitrik" le se szarnak, de tedd túl magad rajta és dugj meg valakit a közelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!