Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudsz elfelejteni egy sracot, akivel ugyan nem jartal de ugy tetszett mint meg soha senki?
Figyelt kérdés
2009. máj. 17. 21:17
1/5 anonim válasza:
én most 17 éves vagyok, 9 hónapja vagyok együtt a barátommal, és nagyon szeretem, mindennél jobban, de van egy fiú, akit 15 évesen láttam meg, és utána csak rá tudtam gondolni, soha nem volt köztünk semmi, de még mindig eszembe jut néha...ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy valószínűleg elég nehezen fog menni...de persze ha lesz egy komoly kapcsolatod, az sokat segít:)
2/5 anonim válasza:
ido kerdese!nekem is volt sokaig olyan,meg mostis van pedig 5eve van baratom!de szerintem ez nalam termeszetes,minden evbe megismerek valakit aki lenyugoz,egesz addig mig megnem ismerem jobban.aztan rajovok hogy az en parom meg mindig jobb ezeknel!a te eseted nem tudom hogy van de rossz lehet...neha en is elkeseredek hogy miert nem lehet az enyem az akit en szeretnek!:(majd egyszer eljon az igazi!en szemelyszerint nagyon bizok benne:D:X
3/5 anonim válasza:
Sya.én is vagyok szeptember óta van egy srác akit szinte mindennap láttam (most már inkább kerülöm) és én sem jártam vele de sehogy se megy ki a fejemből tisztára belezúgtam de a távolság egy idő után senkit .Próbáld kerülni az talán segit ha nem látod öt .
4/5 A kérdező kommentje:
Eddig se nagyon lattam, msn-en beszeltunk sokat. Mostanaban mar nem beszelunk annyit, de azert meg a fejemben van, nem birom elfelejteni. Pedig mar engem is bosszant neha.
2009. máj. 18. 20:00
5/5 anonim válasza:
mond el neki hogy mit erzel!:D neked nincs vesziteni valod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!