Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "félek" a lányoktól?
Egyszerűen nem tudom megtenni azt a "bizonyos" lépést.
Félek, hogy megbántanám, vagy hogy emiatt megutálna, vagy szimplán csak visszautasít.
Félek a csalódástól.
Nem tudom leküzdeni ezt a félelmet. Tudom egy félős kis senki vagyok, de nem tudok mit csinálni.
16/F
Szerintem építs egy bunkert valahol a puszta közepén és élj abban. Akkor majd nem kell félned.
Vagy még az is lehet, h "gyakorlod" a lányok társaságát és idővel fel fog oldódni a szorongásod.
Ezt nem hiszem bakker, ne járassátok már le a férfi nemet gyökerek!!
Mi az hogy félsz a nőktől? Én magam sem vagyok egy jóvágású csávó mégis ha úgy alakul tudom kezelni a helyzeteket stb
ti meg itt rinyáltok. Biztos valami kocka banada lehettek antiszociális emberek akikről messziről világít ha belenéz egy lány szemébe hogy fél tőle.
Hihetetlen....
Először is kezdhetnéd az önképed fényesítésével. "Félős kis senki vagyok". Nem hinném,hogy ez a megfelelő megközelítése a dolognak számodra. Azt mondják nem az az erős,aki soha nem veszít,hanem az,aki akkor sem adja fel mikor már vesztett. Azzal,hogy ezt hangoztatod magadról,kezdesz egy olyan összképet kialakítani magadban a saját énedről,amiben csak a meghunyászkodás és a szomorú beismerés rajzolódik ki. A félelmedet illetően: Én attól félek,hogy szeressenek,nagyon sokat szenvedtem már ez miatt. Mégsem roskadok magamba és adom fel. Inkább megmutatom ki is vagyok. Neked is így kéne tenned.
Tudod,egyszer olvastam egy helyen egy mondatot:
"A félelem egyáltalán nem gonosz dolog. Rámutat a gyengéinkre. És az az ember,aki végre felismeri mik is a gyengéi,nem csak erősebb lesz,de jobb emberré is válik". Tudod,az igazat megvallva MINDEN ember fél valamitől a világon. Van aki a pókoktól,van aki a párkapcsolatoktól,van aki a csalódástól,van aki a haláltól,van aki a magánytól és még sorolhatnám. Végre be kéne már látnod,hogy ez egy olyan jellegű dolog,amit igenis meg lehet oldani és amivel egyáltalán nem vagy egyedül. Ráadásul az élet rengetegszer hoz el olyan csodákat,amikben előző nap még hinni sem tudtunk. Honnan tudod,hogy nem lelsz egyszer egy olyan lányra aki pont ugyanilyen gondokkal küzd és végül együtt küzditek majd le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!