Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az cikki ha félek a lányoktól?
már attól is zavarban érzem magam,ha rám néznek nem birok velük beszélgetni ha szóváltásba is kerülök egyel akkor igyekszek mimnél hamarabb a beszélgetést lezárni
és sajnos ilyen okokból kifolyólag barátnőm se volt még
volt 1 lány akivel sikerült találkozót megbeszélni msn-en de nem mertem oda menni hozzá :(
mit lehetne ennek érdekébe tenni?
így nem lesz sose barátnőm szerintem
17/f
Deja Vu. Én is ilyen voltam.
Keresd meg a legfélénkebb, legvisszahúzódóbb csajt. Ő pont úgy érzi magát mint te. Nem lesz hosszú kapcsolat, de ad annyi önbizalmat, hogy merj nyitni. Tapasztalat.
Uh... hát én is ilyen lennék, ha nem lett volna egy vagonnyi lány barátom anno...
Hát, valahogy szokni kell a gondolatot, hogy márpedig a lányok is ugyan annyira emberek, amennyire te és nem kell zavarban lenni mellettük. Van, akivel ez könnyebben menni fog, de a lényeg az, hogy mindenképp ismerkedned, beszélgetned kell.
Első közelítésben ismerd meg saját magad, legyél tisztában az értékeiddel, aztán próbálj meg barátkozni egy kicsit beszédesebb leányzóval, ezután szépen lassan, fokozatosan szoktasd magad a lányok közelségéhez.
Nem kell egyből a mélyvízbe ugrani, lépésenként kell, de határozottan leküzdeni a félelmed.
Sok szerencsét, remélem érthető voltam.
20/F
Szerintem se lesz. Homár vagy.
Próbálkozz fiúkkal!
Elég ciki!
El kell döntened magadban, hogy szégyellnivaló-e a lényed vagy meg tudsz állni a lányok előtt!
Ha szégyellnivaló, mert egy puhos pattanásos orrtúró zsírpaca vagy akkor változtass!!!!!!!!
Ha nem akkor meg a gondolkodásodat változtasd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!