Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az cikki ha félek a lányoktól?
Tanulj többet. Nem árt sokkal jobb beszélőke, mint amit most itt rögtönözve prezentáltál nekünk.
Amúgy pedig, a szurkálódást félretéve, mindenkinek vannak ilyen korszakai szerintem. Majd kinövöd. Eljő az az idő, amikor tudsz majd olyasmire támaszkodni, ami erőt ad és nem utolsó sorban témát is! Ugyan én nem tudom, hogy mi a blokkolás tárgya, szóval miért nem "mersz" beszélgetni velük, de ha azért, mert féled, hogy untatnád őket a dolgaiddal, vagy alapvetően nem jut eszedbe semmi akkor erre megoldás lesz az, amit leírtam, szóval idővel megoldódik, ne aggódj.
Amúgy adhatok egy tanácsot. A lányok és FŐLEG a tinik rohadtul igénylik a törődést, a figyelmet, a megértést és a türelmet. Szinte mind életéből hiányoznak ezek.
Tehát elég csak beszéltetni. Beszéljen magáról. Érdeklődj iránta. Mindene iránt. Persze kerüld eleinte az indiszkrét kérdéseket, de majd idővel mehetnek azok is. (Mikor úgy érzed, hogy már itt az ideje, akkor még nincs! Ha már úgy érzed, hogy már tuti,hogy nem sülne el rosszul, akkor még mindig nincs! És akkor, amikor először megnyílik valami olyan témában, teljesen váratlan ami meglep, na akkor már eljött az idő, de ez az idő emberenként változó és korántsem egy két óra...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!