Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az cikki ha félek a lányoktól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az cikki ha félek a lányoktól?

Figyelt kérdés
már attól is zavarban érzem magam,ha rám néznek nem birok velük beszélgetni ha szóváltásba is kerülök egyel akkor igyekszek mimnél hamarabb a beszélgetést lezárni msn-en meg facebookon el tudok olyanokal levelezni/chatelni akiket nem ismerek de élőbe nem megy ez nekem mit lehetne ennek érdekébe tenni így nem lesz sose barátnőm szerintem 16/f
2012. jan. 1. 17:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdés te mindig felteszed?:S
2012. jan. 1. 17:41
 2/16 A kérdező kommentje:

és sajnos ilyen okokból kifolyólag barátnőm se volt még

volt 1 lány akivel sikerült találkozót megbeszélni msn-en de nem mertem oda menni hozzá :(

2012. jan. 1. 17:41
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem ciki, csak sz@r ügy. Én sem vagyok egy Don Juan, de gyakorolj. Ha valami ijesztő, főleg, ha egy csajról van szó, menj vele szembe. Direkt közöttük legyél és beszélgess velük. Férfiból vagy, rajtad nem fognak az ilyen dolgok. :D
2012. jan. 1. 17:42
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
b.azd..ezt mindennap felteszed párszor.. nem harapunk :D
2012. jan. 1. 18:16
 5/16 anonim ***** válasza:
Hé 16/f azt mond már meg hogy keveredsz beszélgetésbe akárkivel is? ha annyira szar vagy? Miről beszélgettek, hogy mennyire félsz tőlük??
2012. jan. 1. 18:26
 6/16 anonim ***** válasza:

Ez ellen csak azt tudod tenni, hogy csak azért is, élőben beszélgetsz lányokkal, és nem igyekszel lezárni egy beszélgetést minél hamarabb. Teljesen mindegy, miről beszélgettek, ha van közös téma, amiről mind a kettőtök tud beszélni, nagy baj már nem lehet. Csak egyetlen egy ilyen téma kell, a kezdéshez. Utána már jön minden magától :D. Légy természetes, és nem árt, ha mondasz neki valamit, akkor rá nézel, nem a földet lesed, meg a cipőd orrát. Egyszer-egyszer belenézel a szemébe, hosszabb-rövidebb ideig. Ez pont olyan, mint amikor msn-en beszélsz. Csak sokkal-sokkal jobb! Azonnal látod a reakcióit. Megérintheted. Sőt, hagyhatod, hogy ő érintsen meg! Ha poénos a helyzet, sokkal-sokkal jobban érezni lehet a tréfát, mint interneten keresztül. Nevetni meg nagyon jó együtt :D. Most beírod neki, hogy "ikszdé", közben ülsz fapofával, hm... :D

Az elég csúnya dolog volt, hogy lefixáltál egy találkozót, egy randevút egy lánnyal, és nem mertél odamenni hozzá... :P Ne félj, legfeljebb mi történhet? Egy klasszikussal fog élni "legyünk barátok" és bumm. Tragédia? Nem. Ha 100 lányból 1-el úgy alakul hogy a barátnőd lesz, az már jó arány! Mert lesz barátnőd... :D

Tessék egy kicsit magabiztosabbnak lenni. Nem mondom, hogy nem lesz ciki helyzet soha... mert lesz :D, de ez ne tántorítson el a lányoktól! Csak így szerezhetsz tapasztalatot, hogy kell közeledni a lányok felé, az, hogy interneten megy a csajozás, arra azt lehet mondani, hogy az alapokat már tudod, ezt kellene alkalmazni a gyakorlatban is. Tényleg nem kell mást tenni, mint beszélgetni. Persze ha már másfelé indul a történet, akkor a repertoár és a tennivalók is bővülnek, de előtte mindenképpen beszélgetni kell :D.

2012. jan. 1. 18:44
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
tükör előtt gyakorolj:DDD
2012. jan. 1. 18:46
 8/16 anonim ***** válasza:

Huh, jól megírtad utolsó előtti, de szerintem tök feleslegesen. Már akárhányadik alkalommal ugyanez. És továbbra se tudtam meg, hogy mégis hogy keveredik beszélgetésbe ha annyira fél a lányoktól.

Szóval te valami hülye vagy kérdező?(Költői kérdés volt, ez igazából a véleményem.) Direkt másik városból keres lányokat, nehogy összetalálkozzanak a suliban facebookról?

Egyébként logikus lenne, hogy dumálgattok, dumálgattok megjön a bátorságod és oda mersz menni valakihez, bár most hogy belegondolok, ha ott is így ismétled magad mint a hülye kérdésed akkor nem csoda, hogy nem jutsz előbbre semmit.

2012. jan. 1. 18:52
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem félünk.

Hol laksz? :)

2012. jan. 1. 20:29
 10/16 anonim ***** válasza:
Cikki:)
2012. jan. 1. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!