Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti járnátok egy olyan csajjal akin kívülről ugyan nem látszik, de hungarista elveket vall? (És nemzeti rock-ot hallgat)
Figyelt kérdés
Vagy cikisek az ilyen lányok?2009. nov. 14. 13:53
41/43 Sándor9448 válasza:
Igen és Igen! Mindegy hogy látszik-e vagy sem,mert a magyar nők a legszebbek és ha terepnadrágban acél betkóban karikással a kezedben ördögi nevetést hallatsz,akkor is gyönyörű leszel minden magyar férfinak...A világ így is,és úgy is változik,sajnos most a felé változik hogy a rossz a jó és a jó a rossz,HÁT csak legyél "rossz" kívül és belül egyaránt!Puszi a homokodra Árva nemzetnek Büszke virágszála..!:)
42/43 anonim válasza:
Ne viccelj ilyen lányokat szeretnék látni mindenhol. :) Ne hallgass senkire, aki leszól. Ilyen lányt keresek rég óta. :)
Szebb jövőt!
43/43 a7xfan99 válasza:
Én is totál olyan vagyok mint te :) Mondjuk a bakancsot kivéve,de szerintem nem számít,hogy hogy öltözöl.És szerintem egy fiú nem azt fogja nézni,hogy ha már hungarista elveket vallsz,akkor azt is mutasd,hanem,hogy tényleg hiszel-e abban,amit vallasz.Ja és,ha egy fiúnak megtetszel,nem azt fogja majd nézni,hogy miben hiszel,csak egyszerűen úgy fog szeretni,ahogy vagy.Szóval szerintem ezt ne szégyeld,és nem ciki egy kicsit sem!! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!