Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti járnátok egy olyan csajjal akin kívülről ugyan nem látszik, de hungarista elveket vall? (És nemzeti rock-ot hallgat)
Ennek a vitának nem itt van a helye, ugyanis ez nem tartozik a feltett kérdés tárgyköréhez, ezért érdemi választ sem adok, és innentől befejeztem az írást.
Ha van valamennyi értelmed, ugyanezt teszed te is, vagy a kérdésre írsz választ, nem egy másik válaszra.
És nem is arra való, hogy fennen hirdessük a politikai nézetünket szexualitás témakörben...A kettőnek nem igazán van köze egymáshoz...sztem.
;)
Én járnék a csajjal, persze csak, ha jól néz ki és kedveljük egymást...A zenei és politikai nézet csak másodlagos szerepet tölt be minden ember életében...Persze könnyebben talál magának párt a hasonszőrűek körében...
Az NS-es meg s*ggfej...Hangoztatja milyen fasza gyerek.
Ezt csak +infóként...
:DDD
Azért jó kis kommentek alakultak már ki:D
Irjatok csak még bátranx)
"A zenei és politikai nézet csak másodlagos szerepet tölt be minden ember életében"
szerinted, hülyegyerek.
Sajnálom, hogy Te olyan ember vagy aki, ha szeret valakit, akkor azt az embert háttérbe szorítja zenei, vallási, vagy éppen politikai nézetei miatt...
Lehet, hogy szerinted "hülyegyerek" vagyok...De sajnos Én azt látom, hogy kettőnk közül csak Te vagy még éretlen...Szellemileg persze...Majd pár év múlva Te is másként fogsz látni dolgokat...Tán még jut hely benned szeretetre és megértésre...
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!