Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti járnátok egy olyan csajjal akin kívülről
ugyan nem látszik, de hungarista elveket vall? (És nemzeti
rock-ot hallgat)
2009. nov. 14. 15:42
Ez nálam csak akkor lenne gond ha emiatt csaj nem lenne nőies. Értem ezalatt az öltözködést. Ha normálisan, nő módjára öltözködik, tök mindegy a dolog. Én is szeretem a hazámat, de nekem ez nem jelenti azt h kitűzőt hordok, vagy karkötőket, egyszerűen szeretem és kész.
23/F
2009. nov. 14. 15:42
Természetesen ha tetszik, akkor igen. Magam is ilyen elveket vallok, de nem hallgatok rockot, és nem öltözök úgy. Nem tudom miért lenne ez ciki.. mert a tv-ben azt mondja néhány antimagyar? ugyan.. 18f
2009. nov. 14. 15:47
off: már elnézést de a hungarista elvek egyik sajátossága a rasszizmus. szálasi barátunk (a hungarizmus szülőatyja) is ki akarta toloncolni a cigányokat és zsidókat...
2009. nov. 14. 15:50
15:50: A francokat. Ha még a jelentését se tudod, akkor ne használd a szót.
2009. nov. 14. 16:00
Nem járnék atidemokratikus lánnyal
2009. nov. 14. 16:05
A hungarizmus nagyon is egészséges dolog, de a sok hülye beveszi a maszlagot és összetévesztik a rasszizmussal, antiszemitizmussal (amikről szintén nem tudják hogy mi :D). Mér ne szerethetném az országomat, mondhatnám büszkén hogy igenis magyar vagyok, és ne szerethetném azokat, akik rosszat tesznek neki? Persze Amerikában senkit nem vetnek meg azér mer kirakja az amcsi zászlót a kertjébe!!!
Már önmagában szomorú az országra nézve hogy ezt a kérdést fel kellett tenned!
Nálam ez biztos nem lenne akadály, sőt, meg is becsülném! Szal sztem ha értelmesebb fiúknál próbálkozol, akkor nyert ügyed van, rockerek 99%a meg magyarszerető, szal hajrá.
2009. nov. 14. 16:32
16:32 vagyok. Még annyit hozzátennék hogy koncertre elmehetsz bármilyne ruhában nem fontos a totál lelakott Kárpátiás pólódban meg buggyos nadrágban és szakadt bőrdzsekiben mennni. Csak azér az ilyen 15 centis magassarkút és a rózsaszín szörméskapucnis kabátot hanyagold, bár nem hizsem hogy ez felmerült benned. :) Vmi nőcisebb póló, meg nadrág, sportcipő/bakancs, ez való koncertre, ha élvezni is akarod.
2009. nov. 14. 16:41
miért ne járnánk? :) persze egy raj nem fog :D de gondolom nem is azzal akarsz. am meg hülyeség h vki azért buta mert hungarista...azok a buták akiken a kelleténél jobban látszik h hova tartoznak, mit hallgatnak.
2009. nov. 14. 17:16
én nem szeretem az olyan lányokat, akik kívül hirdetik az elveiket.. legyen hungarista, szíve joga, de tudjon másról is beszélni meg társaságban disztingválni
2009. nov. 14. 17:44
Kapcsolódó kérdések: