Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durvaság pofonvágni egy fiút/férfit, aki akaratom ellenére meg akar csókolni?
Figyelt kérdés
csók, pofon2013. okt. 29. 13:39
11/18 anonim válasza:
Ha annak ellenére is erősködik, hogy érzékeli, hogy nem akarod, akkor önvédelemnek is felfogható.
12/18 nikiofficial97 válasza:
9-es.Vegyünk csak egy példát.Most ha egy 13 éves kiscsajt megakar egy 30 éves csókolni,akkor nem ütheti meg,mert még nem elég felnőtt?Szerintem ezt nem korhoz kell kötni.
13/18 anonim válasza:
szerintem gáz, inkább csak mondja meg, hogy nem akarja, vagy hajoljon el egy lány ilyen esetben, én sajnos általában még arra se vagyok képes, nem merek visszautasítani senkit, és tudom, ez se jó, de pofon vágni valakit azért, mert tetszel neki, ha így nézed, sztem gáz, főleg, hogy nekem volt olyan időszak az életemben, amikor senki még csak rám se nézett, nem hogy meg akart volna csókolni, úgyhogy azok a lányok, akik nincsenek ilyen helyzetben becsüljék meg, mert rossz ha oylan akar tőled valamit, akitől te nem akarsz semmit, már erre is rájöttem, de még rosszabb volt, mikor senki nem akart tőlem semmit
14/18 anonim válasza:
35% ? most komolyan, hát baromira igazam van, miss népszerűek, szal, pontozzatok csak le nyugodtan...
15/18 anonim válasza:
Én felpontoztalak annak idején, de úgy látszik ez még kevés volt.:(
17/18 Missi_Key válasza:
13-as...azért vagy lepontozva mert ez kb ugyan olyan mint amikor azt mondják hogy ha megerőszakolnak azt becsüld meg mert legalább tetszettél valakinek..érted már hol a probléma?...
18/18 anonim válasza:
Ez azért nem olyan, mert egy csók nem olyan intim, mint a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!