Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek?! Ha egy családos pasi, különböző ürügyekkel maga mellett akar tartani, azt mondja barátok vagyunk és nem akar tőlem a semmit de a jelzései, gesztusai, sms-ei mást mondanak, mit tegyek?
Van egy családos pasi az életemben, és nem igazán értem a jelzéseit, illetve,hogy mit akar, akar e valamit egyáltalán, segítsetek megérteni, nem ítéleteket, rágalmazást, okoskodást várok hanem segítséget, tanácsot!
Felhív hogy kér egy puszit szaladjak ki, meg hogy legközelebb csókot kér vagy ad de ne vegyem komolyan viccelt, küld olyan sms-t hogy szeret meg szerelmes belém, aztán azt mondja ne vegyem komolyan mert viccelt, a testbeszéde, hangja szavai gesztusai, a napi többszöri telefonhívás, meg sok más dolog viszont nekem azt mondja, hogy akar valamit. Lehet félreértem a jelzéseit? Vagy ő vár tőlem megerősítést, jelzéseket? Van valami ötlet, hogy miért mondja egyszer ezt, máskor meg mást?
flörtölj vele
és ennyi
nem kell komolyan venni :-)
amúgy meg éld az éltedet ahogy akarod :-)
A "többet akar"-t ebben az esetben úgy kell érteni, hogy szívesen megdugna, de nem mer (fél a lebukástól, a lelkiismeretétől, stb.), de azért szívesen eljátszadozik veled.
Akivel nekem volt hasonló "ügyem", meg is mondta, hogy korábban már megégette magát szeretői kapcsolattal, és nem akar kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!