Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor mit akar? Fél vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit akar? Fél vagy mi ez?

Figyelt kérdés
Már többször is beszéltünk. Néha veszekedtünk, mert köti az ebet a karóhoz, hogy úgy nem akar ismerkedni, pontosabban randizni (de közben már kb. fél éve tetszem neki). De közben meg mindig felkeres csetes oldalakon, hogy vagyok, mi újság. És sokszor poénkodunk. Megint írta, nem akar randizni, leszidtam, és felhozta, hogy akkor igen, találkoznék e vele?
2013. okt. 27. 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Kicsit fogalmazd át, mert kusza:D
2013. okt. 27. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:
a végét nem értem, most akkor akar vagy nem akar?
2013. okt. 27. 23:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Van egy fiú akivel néha csetelünk, ő ír rám. Viccelődünk stb...Tetszünk egymásnak. Felhoztam hogy szeretne e barátnőt.Azt mondta, nem akar mert bonyodalom az életében, ezen mindig veszekszünk, és lecsesztem, utána írta, hogy találkozzunk, szeretne látni, beszélni velem. Bír, meg ilyenek.
2013. okt. 27. 23:28
 4/8 A kérdező kommentje:
ez a kérdés, hogy akar vagy nem és mit? mintha félne.
2013. okt. 27. 23:28
 5/8 anonim ***** válasza:

hát ha fél év alatt nem jutott odáig hogy randira hívjon akkor mit vársz tőle?

hány évesek vagytok?

2013. okt. 27. 23:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Kapcsolatot szeretne, találkozz vele
2013. okt. 27. 23:43
 7/8 anonim ***** válasza:
valamit mindenképp akarna, de ezt tőle kell megtudnod :D
2013. okt. 28. 00:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Rá kell kérdezni.
2013. okt. 28. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!