Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen dolog hogy én soha nem fogok piâlni? 18éves vagyok
30#
egyszerűn elutasítom.
pia nélkül a tàrsasági összejövetelek,bulik mit érnének?
nem sokat és ez a gàz.persze vannak kivételek.
nem fogok beállni a sorba,nem leszek egy újabb birka a nyàjban.
azt a másik kerdest én is olvastam,meglepő hogy van még rajtam kivül még ember aki elutasítja...
Ne legyél birka. Nem is mondtam, hogy legyél az. Ehhez amúgy egy elég nagy lépés lesz, ha nem dogmatikusan utasítasz el dolgokat, hanem érvekkel...
És rengeteg olyan baráti összejövetel van, ami remek tud lenni alkohol nélkül. És döbbenet, ugyan ezek az emberek máskor meg isznak is. És az is jó.
és egy szóval sem mondtam, hogy nincs olyan, hogy nem isznak. Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy lehet még attól valaki sikeres, hogy iszik.
A propagálás pedig azért van, mert ha nem csinálod azt amit azok az emberek akik körülvesznek, akkor egyedül maradsz. Persze nem szabad mindent átvenni (TV-t pl sose néznék), de kompromisszumokat kötni kell. Persze, ha te józanul is elviseled a részeg haverjaidat, akkor nincs gáz. Nekem az nem megy. Inkább butítom magam én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!