Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen dolog hogy én soha nem fogok piâlni? 18éves vagyok
21#köszi,lőd le magad helyetem is.
nem vagyok Zoli.
Azért jó olvasni h vannak emberek akik kitartanak az elveikért
Egyébként meg mi közük a többieknek ahhoz, hogy soha nem fogsz piálni? Nem tudom elképzelni, hogy ez valakit ennyire komolyan érdekelne.
Bőven elég az, ha itallal kínálgatnak, hogy: köszönöm, nem kérek szeretem az alkoholt, inkább egy kis üdítőt öntsetek. Kész! Aztán ha valakinek nem tetszik, nem tetszik.
Akkor csak az a bajod, hogy soha nem voltál még egy jó társaságban alkonyattól pirkadatig kinn az éjszakába, hülyülni, dumálni és igen, inni.
Aki még sosem ivott, csak hallott róla, az ne akarjon elítélni senkit sem azért, mert megteszi.
Mert ez jó esetben nem arról szól (mint ahogy az anti-alkoholisták előadják), hogy este 9től reggel 6ig a hányásodban fetrengsz.
Szóval én ezt a beszélgetést inkább lezárnám, mert ha valaki nem ért valamihez, és nem is akarja csinálni, az magát égeti be azzal, ha negatívan előadást próbál tartani róla.
Písz, ostoba.:)
gratulàlok a hibàs feltételezésedért.
zàrd le a beszélgetést,hasznosat úgyse írtàl.
Érdekes az előbb írtam ugyan ezt egy másik kérdéshez:
"Azért ezt a nagy alkohol ellenességet igazán kifejthetnéd. Magyarországon fogy el egy főre vetítve a harmadik legtöbb alkohol a világon. A ruszkikat simán verjük ebben a mezőnyben. Magyarán itt majd mindenki alkoholista.
Téged miért zavar ez ennyire?"
Ha ugyan az az ember vagy akkor bocsi. És pont ezért hihetetlen. Ez egy ilyen kultúrkör. Nem mondom, hogy ez nagyon jó, de ez van. Megmondom őszintén én is így futottam neki az életnek, hogy nem iszok soha se. Aztán elkezdtem rájönni, hogy rengeteg minden kimarad az életemből. Volt egy nagyon jó osztályom gimiben, de egyre inkább kiestem a társaságból. Nem tudtam hétfőnként beszállni a beszélgetésekbe, mert nem voltam ott a buliban. Így aztán beálltam a sorba. és nem hiszem, hogy rosszul jártam ezzel. Pláne most így az egyetem vége felé közeledve, mikor már látszik, hogy a nagy komoly szakmai főnagyarcok is ugyan úgy piálnak mint az egyetemisták, max van pénzük minőségre is.
De miért van ez a nagy ellenszenv?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!