Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan hihetetlen dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hihetetlen dolog hogy én soha nem fogok piâlni? 18éves vagyok

Figyelt kérdés
bàrki aki korosztàlybelim és elmondtam neki, làtszott az arcàn hogy hülyének nézz.De miért?Pia nélkül meghalna ami fiatalsàg vagy mi van?

2013. okt. 27. 17:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

En meg soha nem fogok elesni, es soha nem torik majd el semmim, mert eddig se volt.

Az hogy ki mit szeret enni/inni szerintem mindenkinek egyeni dontese, nem hihetetlen ha kinezel valami ennivalot/innivalot (jelenesetben innivalot) ami neked nem tetszik, de nem is vilagraszolo esemeny.

Egyeni izles, ennyi.

2013. okt. 27. 17:36
 12/33 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
64%
#10 Én sem azért kerültem bele, mert nagyon akartam, hanem mert minél előbb szállást kellett találnom és az volt az első lehetőség. :D
2013. okt. 27. 17:39
 13/33 anonim ***** válasza:
49%
#12 Ha én véletlenül kerülnék ilyenek közé, akkor nem nagyon haverkodnék velük, csak próbálnám elviselni őket amikor muszáj.
2013. okt. 27. 17:43
 14/33 anonim ***** válasza:
Vagy mert az ő társaságukban sokan piálnak és szokatlan nekik ez a hozzáállás, vagy mert nem értik, mi a fene közük van nekik ahhoz, hogy te fogsz piálni, avagy sem.
2013. okt. 27. 17:47
 15/33 anonim ***** válasza:
47%
Fogalmam sincs. Én 22 vagyok, sosem ittam, nem is tervezem. Kerültem már piás társaságba és ott sem. Mi ebben a bonyolult? Tán fegyvert tartanak fejedhez hogy igyál? Csak a te gyengeséged ha megteszed. Ha én valamit igazán, őszintén nem akarok, akkor arra senki sem fog rávenni. Érdekes módon élőben meg sem próbáltak rávenni ilyenre. Talán mert mindenki látja, hogy szilárd a meggyőződésem és nem fog nekik sikerülni. Persze pár furcsa nézést kaptam már. Neten ellenben nagyon nagy szája van az embernek, egyesek embernek sem nézik azt aki nem iszik, mások cikket írnak arról, hogy miért "bűn" ha valaki nem iszik (wtf), sőt olyanok is vannak akik nemes egyszerűséggel kijelentik, hogy hazudok, mert egyszerűen ilyen nem létezik, inni mindenkinek KELL. Nem értem mi a problémájuk. Az alkohol is csak egy ital. Ha bejelenteném, hogy én sosem iszik narancslevet, azon senki sem akadna fent, mégis mi az amitől az alkohol kiemelkedik a többi közül? Számomra semmi.
2013. okt. 27. 17:59
 16/33 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem hihetetlen, sőt!

Amúgy én alkalmanként, ha úgy adódik, akkor iszom alkoholt, mert az is gyanus tud lenni, ha valaki úgy kerüli az alkoholt, mint a tüzes vasat. Abban sincsen sok ráció, sőt bizonyos alkoholok bizonyos mértékű fogyasztása még jótékonyan is hat a szervezetre (pl. vörösbor a flavonoidjaival és egyéb jótékony hatásaival). A lényeg a mértékletesség, és eddig 27 évem alatt 32 mg-nyi tiszta etilalkohol-mennyiség ekvivalens alkoholnál több még nem volt bennem. Ez még így is messze van a részegség alsó határától, amit mindenképpen el akarok kerülni (és eddig jó úton haladok felé).

2013. okt. 27. 18:16
 17/33 Mátranováki Fényevő ***** válasza:

Mikor idejöttem, akkor tudtam meg, hogy ilyenek. Az első pár alkalommal elutasítottam, akkor napokig hallgattam, hogy mekkora lúzer vagyok meg anyám kínja. Utána úgy voltam vele, hogy jobb a békesség, szombatonként egy-egy sör, ők lenyugszanak, én meg ennyit el tudok viselni átmenetileg.

Részegségig azért én se mentem el velük.

2013. okt. 27. 18:19
 18/33 anonim ***** válasza:
51%

Mit lehet ilyenkor mondani?

Ez engem is érdekel!

- Köszönöm, én így is jól érzem magam, de te csak nyugodtan igyál. Egészségedre!

- Azzal, hogy rám erőlteted, ami nekem nem tetszik, engem kényelmetlen helyzetbe hozol és közben agresszívan viselkedsz. Kérlek, ezt ne tedd velem!

- Én úgy döntöttem, hogy nem iszok alkoholt. Ez az én döntésem, kérlek tartsad tiszteletben.

2013. okt. 27. 18:22
 19/33 anonim ***** válasza:
47%

Már miért lenne gyanús? Azon miért nem gyanakszik senki, ha más italt nem iszol? És ha valaki szerint gyanús, az is kit érdekel? Engem az is teljesne hidegen hagyna ha lúzernak neveznének. Én például nemes egyszerűséggel elsősorban azért nem iszok semennyit, mert szerintem undorító az íze és én rettentően válogatós vagyok mindenben. Persze a nem tudom hány féle fajta között lehet, hogy lenne ami ízlik, de nekem nem ér annyit, hogy azt keresgéljem. Nekem semennyit sem ér.

Olyan jótékony hatásáról meg nem tudok az alkoholnak ami 1, mással ne lehetne elérhető 2, életfontosságú.

2013. okt. 27. 18:24
 20/33 anonim ***** válasza:
te vagy az Zoli?
2013. okt. 27. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!